Închide meniul

„Cel puţin zece goluri!” George Puşcaş şi-a setat obiectivele, după transferul la Bari! Ce a spus despre naţională

Viviana Moraru Publicat: 25 ianuarie 2024, 8:17

Reclamă
„Cel puţin zece goluri! George Puşcaş şi-a setat obiectivele, după transferul la Bari! Ce a spus despre naţională

George Puşcaş şi-a setat obiectivele, după transferul la Bari

George Puşcaş, în timpul unui antrenament/ Profimedia

George Puşcaş şi-a setat obiectivele, după transferul la Bari, din această iarnă. Atacantul a dezvăluit că până la finalul sezonului, îşi doreşte să marcheze cel puţin zece goluri, şi să prindă mult mai multe minute decât a prins la Genoa, în prima parte a acestei stagiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş a fost împrumutat de Genoa la Bari, în această perioadă de mercato, până la finalul sezonului. Atacantul luptă pentru a prinde cât mai multe minute, pentru ca în vară să fie în lotul României pentru EURO 2024. Meciurile din campionatul în care evoluează Puşcaş, Serie B, se văd live, în AntenaPLAY.

George Puşcaş şi-a setat obiectivele, după transferul la Bari! Ce a spus despre naţională

George Puşcaş a declarat că visează să promoveze în Serie A, alături de noua sa echipă. Atacantul şi-a adus aminte şi de prima sa experienţă la Bari, din 2016, atunci când era împrumutat de Inter pentru un sezon.

De asemenea, vârful a mai declarat că speră să-şi atingă obiectivele fixate la club, cât şi la naţională, în acest sezon. Acesta a mai transmis că forma sa fizică este una foarte bună, însă îi lipsesc doar minutele de joc. În această stagiune, Puşcaş nu a prins prea multe meciuri la Genoa, şi nu a reuşit să marcheze niciun gol.

„Ca orice vârf, îmi doresc să marchez cel puțin zece goluri și să prind mai multe minute decât am primit la Genoa, unde lucrurile nu au mers bine anul trecut pentru mine.

Reclamă

Visez la promovarea în Serie A, pe care am ratat-o dramatic în finala play-off-ului în 2015, pentru a închide un cerc. Am venit la o echipă cu potențial și îmi doresc să am realizări importante.

În primul meu sezon la Bari a fost altceva, eram doar un puști venit de la Inter. Mereu m-am simțit legat de Bari, sper să-mi ating obiectivele fixate la club și la națională.

Nu contează formula transferului, împrumut sec sau cu obligație de cumpărare, eu am venit aici să joc și să mă afirm. Fiecare jucător are parcursul lui și trebuie analizat după mulți factori.

Reclamă 4 / 0/3

Mă simt bine fizic și ceea ce îmi lipsește este să joc mai mult. Doar jucând mult așa aș putea să-mi recâștig cea mai bună formă. Destinul m-a readus la Bari și sper să îi fac fericiți pe suporteri. La Ascoli am încercat să ajut echipa să câștige”, a declarat George Puşcaş, conform fanatik.ro.

George Pușcaș a debutat la Bari

George Pușcaș a debutat la Bari. Atacantul echipei naționale a fost utilizat de tehnicianul formației în partida cu Ascoli, din cadrul etapei cu numărul 21 a sezonului de Serie B.

Partida cu Ascoli a început cum nu se putea mai bine pentru Bari. Jucătorii formației din sudul italiei au înscris două goluri, prin Sibilli, din penalty, în minutul 9, și prin Malcom Edjouma, care a marcat primul său gol în Serie B, în minutul 20 al duelului.

Tehnicianul formației, Pasquale Marino, a decis să îl introducă pe Pușcaș în teren în minutul 60. Românul l-a înlocuit pe Kallon, jucătorul care i-a pasat decisiv lui Edjouma la golul 2. Totuși, din momentul în care atacantul echipei naționale a fost introdus pe teren, soarta meciului a fost întoarsă de formația adversă.

Ascoli a revenit în meci grație „dublei” marcate de Mendes, care a înscris în minutele 72 (din penalty) și 79. Scorul final al meciului avea să fie de 2-2.

După prestația din această partidă, George Pușcaș a primit nota de 6,6, din partea specialiștilor de la sofascore.ro. De cealaltă parte, Edjouma a primit cea mai mare notă din tabăra lui Bari, de 7,7.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și