Închide meniul

George Pușcaș a debutat la Bari! Ce notă a primit atacantul echipei naționale, după meciul cu Ascoli

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 19:16

Reclamă
George Pușcaș a debutat la Bari! Ce notă a primit atacantul echipei naționale, după meciul cu Ascoli

George Pușcaș a debutat la Bari

George Pușcaș / Profimedia

George Pușcaș a debutat la Bari. Atacantul echipei naționale a fost utilizat de tehnicianul formației în partida cu Ascoli, din cadrul etapei cu numărul 21 a sezonului de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pușcaș a plecat în această perioadă de mercato de la Genoa, echipă care a rămas astfel fără fotbaliști români, după ce și Radu Drăgușin s-a transferat la Tottenham. Acesta a revenit la Bari, echipă pentru care a mai jucat în trecut, și se va lupta pentru obținerea unui loc de promovare alături de echipa din Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

George Pușcaș a debutat la Bari! Cum s-a descurcat atacantul

Partida cu Ascoli a început cum nu se putea mai bine pentru Bari. Jucătorii formației din sudul italiei au înscris două goluri, prin Sibilli, din penalty, în minutul 9, și prin Malcom Edjouma, care a marcat primul său gol în Serie B, în minutul 20 al duelului.

Tehnicianul formației, Pasquale Marino, a decis să îl introducă pe Pușcaș în teren în minutul 60. Românul l-a înlocuit pe Kallon, jucătorul care i-a pasat decisiv lui Edjouma la golul 2. Totuși, din momentul în care atacantul echipei naționale a fost introdus pe teren, soarta meciului a fost întoarsă de formația adversă.

Ascoli a revenit în meci grație „dublei” marcate de Mendes, care a înscris în minutele 72 (din penalty) și 79. Scorul final al meciului avea să fie de 2-2.

Reclamă

După prestația din această partidă, George Pușcaș a primit nota de 6,6, din partea specialiștilor de la sofascore.ro. De cealaltă parte, Edjouma a primit cea mai mare notă din tabăra lui Bari, de 7,7.

Notele de la duelul dintre Ascoli și Bari / Sofascore.ro

Malcom Edjouma a marcat primul gol pentru Bari! Execuția mijlocașului împrumutat de la FCSB

Malcom Edjouma a marcat primul gol pentru Bari! Mijlocașul împrumutat de FCSB în Serie B a fost decisiv în ultima partidă jucată de formația sa.

În cadrul partidei dintre Ascoli și Bari, Malcom Edjouma a marcat al doilea gol al echipei sale. Prima reușită a fost semnată de Sibilli, care a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 9 al duelului

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 20 al duelului dintre Ascoli și Bari, Malcom Edjouma și-a trecut numele pe lista marcatorilor, cu o execuție care l-a surprins pe portarul advers. Acesta a primit o pasă excelentă în interiorul careului, de la Kallon, și a trimis mingea, plasat, spre poarta gazdelor.

Goalkeeper-ul celor de la Ascoli, Emiliano Viviano, nu a reușit să intervină, iar mingea s-a oprit direct în plasa porții. VEZI AICI VIDEO CU GOLUL MARCAT DE MALCOM EDJOUMA.

Astfel, mijlocașul împrumutat de la FCSB a reușit să marcheze primul gol în tricoul celor de la Bari. Până la meciul cu Ascoli, care contează pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Serie B, Edjouma a jucat în 11 meciuri pentru formația din sudul peninsulei, în care nu a reușit să fie decisiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și