Închide meniul

Dennis Man are o nouă poreclă în Italia! Capitolul la care românul domină în Serie B

Alex Masgras Publicat: 17 februarie 2024, 11:46

Reclamă
Dennis Man are o nouă poreclă în Italia! Capitolul la care românul domină în Serie B

Dennis Man are o nouă poreclă în Italia! Capitolul la care românul domină în Serie B

Dennis Man, după ce a marcat în Sampdoria - Parma / Profimedia

Dennis Man are o nouă poreclă în Italia! Prestaţiile foarte bune ale internaţionalului român i-au impresionat pe italieni. Man este cel mai bun dribleur din Serie B, campionat care se vede LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma unui sezon foarte bun făcut în tricoul liderului Parma, care are şanse uriaşe de promovare în Serie A, Dennis Man a fost poreclit „acrobatul”, potrivit parmalive.com.

Dennis Man are o nouă poreclă în Italia!

Aceeaşi sursă precizează şi faptul că Dennis Man este şi cel mai bun dribleur din Serie B. Atacantul român a reuşit în acest sezon 49 de driblinguri, mai multe decât orice alt jucător din al doilea eşalon fotbalistic al Italiei.

Parma este lider în Serie B, cu 51 de puncte, după 24 de etape. Echipa românilor Man şi Mihăilă are 51 de puncte, la 5 puncte deasupra celor de la Cremonese, echipa de pe locul al doilea.

Etapa trecută, Parma s-a impus pe terenul celor de la Cittadella, cu 2-1. Acum, liderul din Serie B se pregăteşte pentru duelul cu Pisa de pe teren propriu. Meciul este sâmbătă, de la ora 15:00, LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Dennis Man este şi cel mai bun atacant din Serie B

Media notelor primite de Dennis Man, din partea jurnaliștilor de la tuttomercatoweb, este 6,52. Fotbalistul român este urmat de Gennaro Tutino, de la echipa Cosenza, cu o medie notelor de 6,45. Top 5 este completat de: Massimo Coda (Cremonese), 6,45, Joel Pohjanpalo (Venezia), 6,36; Dennis Johnsen (Cremonese), 6,35.

Man are 9 goluri în 19 meciuri pentru echipa sa în această ediţie de Serie B, notează agerpres.ro.

Man este pe locul 2 în topul celor mai buni jucători din Serie B, alcătuit tot de TuttoMercatoWeb. El este devansat de Daniele Casiraghi, mijlocaşul formaţiei Sudtirol, cu o medie de 6,66. Pe următoarele locuri sunt Jari Vandeputte (Catanzaro), 6,47; Francesco Bardi (Reggiana), 6,45; Gennaro Tutino (Cosenza), 6,45; Massimo Coda (Cremonese), 6,45.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost luaţi în calcul jucătorii care au disputat 50% din meciuri.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și