Închide meniul
VIDEO

Dramatism total în Cagliari – Bari 1-1! Gol marcat în minutul 5 al prelungirilor, din penalty. Jucătorii, aproape de încăierare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iunie 2023, 0:02

Dramatism total în Cagliari – Bari 1-1! Gol marcat în minutul 5 al prelungirilor, din penalty. Jucătorii, aproape de încăierare

Dramatism total în Cagliari - Bari 1-1

Captură AntenaPLAY

Dramatism total în Cagliari – Bari 1-1! Gol marcat în minutul 5 al prelungirilor, din penalty. Bari a dat lovitura în prelungirile partidei, după un penalty făcut cadou de cei de la Cagliari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bari porneşte cu prima şansă în returul de duminică, ce va fi în direct şi exclusiv în AntenaPLAY, de la 21:30. Antenucci a transformat penalty-ul care i-a înfuriat la culme pe fanii celor de la Cagliari. Antenucci a fost trimis în teren de Michele Mignani special să bată penalty-ul.

Dramatism total în Cagliari – Bari 1-1! Gol marcat în minutul 5 al prelungirilor, din penalty

Final din Cagliari – Bari 1-1 a fost unul dramatic. Giorgio Altare le-a oferit un cadou nesperat celor de la Bari, după ce l-a faultat pe Folorusho. După ce Chedirra a ratat un penalty în prima repriză, Antenucci a transformat impecabil. Bucuria celor de la Bari i-a enervat la culme pe fanii lui Cagliari, care au aruncat cu obiecte în teren. Un jucător de la Bari s-a prăbuşit pe teren, iar spiritele s-au încins. Jucătorii celor două echipe au fost la un pas de încăierare, însă spiritele s-au calmat după câteva minute.

Vezi filmul cu evenimentele dramatice din finalul meciului

Bari a ratat un penalty cu Cagliari

În minutul 38, Bari a avut şansa egalării. După ce echipa lui Claudio Ranieri a deschis scorul prin Lapadula, oaspeţii au ieşit la joc şi a început să ameninţe poarta lui Radunovic.

Bari a fost cel mai aproape de egalare în minutul 38, când a beneficiat de un penalty acordat cu ajutorul VAR. Cheddira a executat lamentabil, iar portarul gazdelor a reuşit să pareze.

Reclamă

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dramatism total în Cagliari – Bari 1-1
  • Gol marcat în minutul 5 al prelungirilor, din penalty

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și