Închide meniul
EXCLUSIV

Camelia Potec, anunţ de ultimă oră despre biletele la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni! 

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 decembrie 2023, 13:12

Camelia Potec, anunţ de ultimă oră despre biletele la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni! 

Camelia Potec a făcut un anunţ de ultimă oră despre biletele la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni

Camelia Potec, în timpul unui interviu / Antena Sport

Camelia Potec a făcut un anunţ de ultimă oră despre biletele la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni, competiţie care se desfăşoară în perioada 5-10 decembrie şi este transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Federaţiei Române de Înot şi Pentatlon Modern a anunţat în a doua zi de concurs de la Otopeni că la finalul săptămânii, sportivi români vor avea parte de o susţinere uriaşă. Sesiunea de dimineaţă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt este LIVE şi pe as.ro/live.

Camelia Potec, anunţ de ultimă oră despre biletele la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni

Potec a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Sport că peste 95% din biletele pentru ziua de sâmbătă s-au vândut, în timp ce şi pentru zilele de sâmbătă şi duminică a existat un interes uriaş. Astfel, cei care vor să urmărească din tribune Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni trebuie să se grăbească, pentru a mai prinde bilete:

„Ziua de sâmbătă, din câte am auzit, peste 95% avem biletele cumpărate. Vineri şi duminică, tot aşa, avem un număr mare de oameni care vor veni şi bănuiesc că majoritatea vor veni să încurajeze echipa României.

Aş dori să mulţumesc pe această cale pentru prezenţa dânşilor prezenţa în tribune, pentru faptul că au cumpărat bilete ca să fie alături de sportivii noştri. Pot să spun că şi ei urmăresc lucrurile acestea şi chiar de la sportivii din echipa noastră a venit acest feedback, că în weekend vor avea foarte mulţi susţinători în tribune şi se simt foarte mândri şi mult mai motivaţi să aibă performanţe bune aici la Otopeni.

Reclamă

Bineînţeles că acest lucru contează, dă acea încredere mai mare că trebuie să arăţi, oamenii au plătit un preţ să vină să te vadă. Automat, sportivii noştri, chiar dacă mulţi dintre ei nu au experienţă foarte mare în participare la competiţii majore, deja abia aşteaptă să intre în bazin să concureze”, a declarat Camelia Potec, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Prima reacţie a lui David Popovici, după finala de ştafetă 4×50 de metri liber: „Suntem aici să ne întrecem cu cei mai buni”

David Popovici a avut un discurs de mare campion după finala de ieri şi a spus că a scăpat de emoţiile primei probe la care a participat. Campionatele Europene de înot în bazin scurt sunt live în AntenaPLAY, în perioada 5 – 10 decembrie.

„Eu unul mă simt foarte bine, cred că fiecare dintre noi am mers mai bine. Am îmmbunătăţit timpul ca o echipă, ca o ştafetă. Am intrat şi am şi ieşit cu zâmbetul pe buze. Este o concurenţă foarte puternic, dar de asta suntem aici să câştigăm experienţă şi să ne întrecem cu cei mai buni din lume. Întotdeauna eu consider că prima cursă e cea mai grea. Acum am scăpat de emoţiile de început şi de abia aştept să avem şi probele individuale. O să fie lume multă, deja este sold-out”, a spus David Popovici în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

În componenţa David Popovici, George Alexandru Stoica-Constantin, Mihai Gergely, Patrick-Sebastian Dinu, cvartetul tricolor fost cronometrat cu timpul de 1.25:93.

Titlul european a fost câştigat de Marea Britanie, urmată de Italia şi Grecia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și