Închide meniul
Foto

Cătălina Axente, scoasă pe targă după un procedeu greu de privit al adversarei. Imaginile durerii la Jocurile Olimpice 2024!

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2024, 13:49

Reclamă
Cătălina Axente, scoasă pe targă după un procedeu greu de privit al adversarei. Imaginile durerii la Jocurile Olimpice 2024!

Cătălina Axente, scoasă pe targă după un procedeu greu de privit al adversarei

Colaj cu accidentarea Cătălinei Axente / Profimedia

Cătălina Axente a fost scoasă pe targă după un procedeu greu de privit al adversarei. Sportiva din România a fost eliminată în optimile probei de lupte libere și a fost dusă, de urgență, la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Axente s-a duelat cu americanca Alexis Blades în optimile de finală ale categoriei de 76kg feminin. Românca a luptat eroic, însă a fost învinsă de sportiva din SUA.

Cătălina Axente, scoasă pe targă după un procedeu greu de privit al adversarei

Meicul s-a încheiat cu scorul de 11-0, în favoarea lui Blades, în urma unui forfait. Cătălina Axente nu a mai putut continua lupta după ce a fost aruncată pe spate de americancă.

Sportiva din România a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a lovit serios în zona cervicală. După câteva minute, medicii au decis să o scoată din sală pe targă, în aplauzele mulțimii.

VEZI IMAGINI CU ACCIDENTAREA CĂTĂLINEI AXENTE ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă
Reclamă 4

Ulterior, Cătălina Axente a fost transportată la un spital din Paris.

„Toate gândurile noastre merg acum către Cătălina AXENTE!
Sportiva noastră a părăsit suprafața de luptă de la Paris suferind o accidentare urâtă, în meciul contra sportivei Kennedy Alexis Blades (SUA).
Îi dorim multă sănătate și suntem alături de ea!”, a postat Federația Română de Lupte.

„Team Romania la Jocurile Olimpice Paris 2024

Reclamă

Cătălina Axente, accidentare gravă în finalul luptei cu americanca Kennedy Alexis Blades, la categoria 76 kg
Lupta a început dur, cu 6 puncte reușite de americancă în primul minut. Cătălina a încercat să domolească elanul adversarei dar nu a reușit. Lupta s-a mai domolit până la pauză, Blades a intrat cu avantajul de 6-0 în partea secundă.

Cele două s-au tatonat minute bune, pe final Blades a reușit un tur și Cătălina s-a lovit cu capul de saltea ramânând întinsă. Medicii au urcat de urgență și i-au imobilizat gâtul cu un guler. Sportiva noastră a fost conștientă, dar a părăsit salteaua pe targă.

Baldes s-a calificat în sferturi, după 11-0.
Conform protocolului medical, Axente, suspectă de traumatism cervical, a fost dusă la salvare și transportată la spital.
Suntem alături de Cătălina!”, a reacționat și COSR.

Tot sâmbătă, la proba de lupte libere a participat și Kriszta Tunde. Românca a fost învinsă de Ana Paula Godinez Gonzalez, din Canada, în recalificări la categoria 62 kg, în cadrul turneului de lupte libere de la Jocurile Olimpice. Canadianca s-a impus cu scorul de 2-0. Dacă ar fi câştigat acest meci, Incze ar fi evoluat pentru medalia de bronz.

Și Loredana Toma a avut probleme, la proba de haltere

Imagini dramatice cu Loredana Toma. A terminat concursul cu palma plină de sânge. Loredana a dat totul pentru o medalie, dar nu a reuşit să ridice haltera la stilul aruncat.

Loredana Toma a luptat admirabil, însă nu a reuşit să ridice haltera la stilul aruncat. După ce la stilul smuls, Loredana Toma a terminat pe locul 3, sportiva noastră a încercat la stilul aruncat la 131 de kilograme. Nu a reuşit şi a plusat la 133 de kilograme. A ratat şi ultima încercare la 134, deşi a încercat din răsputeri să ducă haltera deasupra capului.

Imaginile cu palmele Loredanei Toma pline de sânge au fost tulburătoare. Sportiva noastră a dat totul pentru o medalie olimpică. (VEZI AICI IMAGINI TULBURĂTOARE CU LOREDANA TOMA).

Loredana Toma stabilise un nou record olimpic la stilul smuls, când a reuşit să ridice 117 kilograme. După ce s-au revăzut imaginile, arbitri au decis să nu valideze încercarea.

Loredana Toma a terminat pe locul 3 la stilul smuls, cu 115 kilograme ridicate. Prima a fost Olivia Reeves, care a reuşit să ridice 117 kilograme. Pe locul 2 a terminat, la stilul smuls, Siuzanna Valodzka.

Motivul pentru care încercarea Loredanei Toma nu a fost validată a fost pentru că a avut flexiuni și extensie a coatelor. Mai exact, s-au observat o cedare la nivelul braţului drept.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:41

Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid: „Cum să plec după patru etape?! Sunt aici să rămân pe termen lung!”

0:28

Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”

0:22

VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY

0:09

„E dureros! Nici noi nu înţelegem ce se întâmplă!” Claudiu Petrila, dărâmat după ce Rapid a rămas singura echipă fără victorie

23:55 10 aug.

Constantin Budescu, primul gol a sezonului! Atacantul de 35 de ani a marcat din penalty-ul comis de Borza în Gloria Buzău – Rapid

23:36 10 aug.

Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty

1 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 2 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 3 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 4 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu 5 Manchester City – Manchester United 1-1 (7-6 d.l.d.d). „Cetăţenii” au câştigat dramatic Supercupa Angliei! Nebunie la penalty-uri 6 Cele două cuvinte spuse de Imane Khelif, după ce a câștigat aurul olimpic la box feminin! Mesajul sportivei acuzată că e bărbat
Citește și