Închide meniul

Germania – Franţa, în prima semifinală la baschet masculin! Serbia s-a calificat dramatic şi va întâlni SUA sau Brazilia

Publicat: 6 august 2024, 21:40

Reclamă
Germania – Franţa, în prima semifinală la baschet masculin! Serbia s-a calificat dramatic şi va întâlni SUA sau Brazilia

Germania - Franţa, în prima semifinală la baschet masculin!

Serbia s-a calificat dramatic în semifinale / Profimedia Images

Germania – Franţa se vor întâlni în prima semifinală la baschet masculin, după meciurile disputate, marţi, în sferturile de finală. Şi Serbia s-a calificat în semifinale, după ce a fost condusă la 24 de puncte de Australia, iar acum aşteaptă rezultatul ultimului sfert, între SUA – Brazilia, pentru a-şi cunoaşte adversara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul meci al sferturilor de marţi, campioana mondială Germania a surclasat Grecia, cu scorul de 76-63. I-a urmat exemplul Franţa, gazda turneului olimpic, care a dispus de Canada, scor 82-73. Tot în semifinale a ajuns şi Serbia, calificată dramatic în faţa reprezentativa Australiei, după prelungiri, scor 95-90.

Germania – Franţa, în prima semifinală la baschet masculin! Serbia s-a calificat dramatic şi va întâlni SUA sau Brazilia

Cea mai mare revenire din istoria turneului olimpic!”, a titrat FIBA după victoria Serbiei, care a fost condusă la 24 de puncte de către Australia, dar a luptat incredibil şi în prelungiri şi a câştigat partida.

Ultimul meci din sferturi va avea loc între SUA şi Brazilia, iar câştigătoarea se va duela în semifinale cu Serbia, relatează news.ro.

Semifinalele vor avea loc joi, iar finalele pentru medalii în 10 august.

Reclamă
Reclamă 4

Deţinătoarea titlului olimpic este echipa SUA, după 87-82 cu Franţa în finala de la Tokyo. Americanii au în palmares 16 titluri olimpice, o medalie de argint şi două de bronz.

În competiţia feminină, meciurile din sferturile de finală vor avea loc miercuri, între Germania – Franţa, Spania – Belgia, Nigeria – SUA, Serbia – Australia.

Câştigătoarele vor continua în semifinalele programate în 9 august, pentru ca meciurile pentru medalii să aibă loc în 11 august, ultima zi a Jocurilor Olimpice de la Paris.

Reclamă

Deţinătoarea titlului olimpic este echipa SUA, care a câştigat 9 titluri olimpice, începând cu anul 1984 şi este favorită la câştigarea celei de-a zecea medalii de aur din palmares. Supremaţia SUA a fost întreruptă doar în 1992, când au obţinut medalia de bronz.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:38

„Băi, n-ai minte?” Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta: „A fredonat-o acolo”

23:27

Gigi Becali a anunţat un transfer după Sparta Praga – FCSB: „Îl conving”

23:17

Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Suntem cu un picior în grupele Ligii Campionilor”

22:58

Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5

22:49

Ştefan Târnovanu, gafă uluitoare în Sparta Praga – FCSB! Portarul a contribuit serios la golul egalizator al cehilor!

22:26

Remiză în Malmo – PAOK, dubla care decide posibila adversară a FCSB-ului! Echipa lui Răzvan Lucescu a fost condusă de două ori

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 4 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 5 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și