Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori”

Publicat: 8 septembrie 2024, 15:32 / Actualizat: 9 septembrie 2024, 9:53

Reclamă
Ion Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori”

Ion Ţiriac a "pus tunurile" pe rivalul lui David Popovici!

Kyle Chalmers, Pan Zhanle şi David Popovici / Profimedia Images

Ion Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! La conferinţa de presă organizată înainte de startul turneului Ţiriac Foundation Trophy 2024, cel mai bogat român a vorbit despre „dopajul legal”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac a dat exemplul campionului olimpic din „proba regină”, de 100 metri liber plat, de la Jocurile Olimpice de la Paris, la care s-a impus Noah Lyles.

Ion Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori”

Nu a ridicat nimeni problema ce se întâmplă cu doping-ul legal. Cum e posibil? Câștigătorul de la 100m de la JO avea 8 excepții ‘waver’. Ce înseamnă? Ai voie să iei pastiluța, că ești puțin bolnăvior. O dată, de două ori… de opt ori nu!

Eu am fost unul dintre cei care au făcut WADA. Nu există să fii pe jumătate însărcinată. Fie ești, fie nu ești. Nu poți zeci de ani să profiți de medicamente care sunt incentive. Mă ocup puțin de asta, că mă dezorientează complet.

Nu cunosc situația lui Sinner, am vorbit cu cineva care o știe mai bine și se pare că e adevărat. Dacă ar fi băut sau ar fi injectat acest produs, ar fi avut mult mai mult. Deci există o diferență între treburi, dar treaba cea mai importantă…”, a spus Ion Țiriac la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „Nu a fost corect”!

Simona Halep a avut un mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner. Românca a comentat din nou ce s-a întâmplat cu liderul ATP.

Ea a punctat că nu a fost corect cum s-a procedat în cazul lui Sinner. Italianul nu a fost suspendat, după ce a fost depistat pozitiv cu o substanţă interzisă.

Nu simt că s-a tratat diferit, chiar s-a tratat diferit, toată lumea a văzut. Nu am nimic cu el, cred că poate fi o contaminare, am trecut prin asta, știu cum e, dar modul de judecată a fost diferit și nu a fost corect. Nici pentru mine, nici pentru cei care au mai trecut prin asta.

Reclamă

Sper în viitor să se judece la fel, indiferent că ești numărul 1 sau numărul 200, trebuie să fii tratat la fel. Mi-a dat multe sfaturi domnul Țiriac, a fost alături de mine mulți ani, îi mulțumesc. Și îi mulțumesc pentru turneele pe care le face. Eu acum vreo 17 ani am jucat turnee de 10.000 la București, am câștigat două dintre ele, m-au ajutat acele puncte și acea experiență

Pe cutia aceea nu scria că e vreo substanță interzisă. Nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi doresc să revin pe teren, acolo îmi e locul, nu știu cât, dar îmi doresc să revin”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă organizată cu ocazia turneului Ţiriac Foundation Trophy 2024.

Jannik Sinner joacă în finala US Open duminică seara, de la ora 21:00, împotriva americanului Taylor Fritz. Turneul feminin de la US Open a fost câştigat de Aryna Sabalenka.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:21

Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT

12:20

România – Lituania LIVE TEXT (21:45). Primul meci acasă de la revenirea lui Mircea Lucescu la naţională. Echipele probabile

12:07

VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024

12:02

VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!”

11:24

Zi decisivă pentru Alex Cicâldău! Ce variante are internaţionalul român înaintea închiderii ferestrei de transferuri

11:14

Taylor Fritz şi-a scos pălăria în faţa lui Jannik Sinner, după finala de la US Open 2024: „Este cel mai bun jucător din lume”

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 3 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 4 Mircea Rednic l-a sunat pe Florin Andone, pentru a-l aduce la UTA! Atacantul i-a dat răspunsul pe loc 5 Vestea neplăcută pe care a primit-o selecţionerul Mircea Lucescu înainte de meciul România – Lituania! 6 Gică Hagi vrea un jucător de la FCSB, după ce transferul lui Haruț la Farul a picat! Toate detaiile mutării
Citește și