Închide meniul
Foto

Iubita lui David Popovici, cu lacrimi în ochi după aurul olimpic câștigat de „Regele Natației”. Imagini emoționante cu Taisia

Publicat: 29 iulie 2024, 22:41

Reclamă
Iubita lui David Popovici, cu lacrimi în ochi după aurul olimpic câștigat de „Regele Natației”. Imagini emoționante cu Taisia

Iubita lui David Popovici, cu lacrimi în ochi după aurul olimpic câștigat de "Regele Natației"

David Popovici ,cu medalia de aur / Profimediaimages

Iubita lui David Popovici s-a filmat cu lacrimi în ochi după aurul olimpic câștigat de „Regele Natației”. Taisia Nițuleasa a fost prezentă în sala din Paris în care tânărul înotător a scris o pagină de istorie pentru natația din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a făcut o cursă fenomenală și a cucerit prima sa medalie olimpică din carieră. A fost și prima pentru Team Romania la Jocurile Olimpice 2024.

Iubita lui David Popovici, cu lacrimi în ochi! Taisia Nițuleasa este la Paris

Taisia a postat, pe rețelele sociale, un video emoționant din tribună. Ea și-a stăpânit cu greu emoțiile și avea lacrimi în ochi (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

David Popovici a fost încurajat din tribună și de părinții săi, dar și de Camelia Potec, Ion Țiriac și Nadia Comăneci.

David Popovici a fost extrem de emoţionat, după ce a adus României prima medalie de la Jocurile Olimpice de la Paris. Campionul s-a declarat foarte bucuros pentru reuşita sa, fiind de asemenea fericit pentru faptul că a fost urmărit de o ţară întreagă, chiar de Ziua Imnului Naţional.

Reclamă
Reclamă 4

Mă bucur pentru că am luptat până la final. Este un rezultat mare, este o realizare imensă. O să mă bucur după acest succes.

În primul rând, este o mare realizare pentru mine. Mă bucur că țara m-a urmărit.

Au fost atât de mulți români și în tribune, părinții mei și sunt fericit că au urmărit și ei această cursă. Mă bucur pentru că am asistat împreună la acest succes.

Reclamă

Sunt un băiat care înot mai repede. Îmi cer scuze pentru emoțiile mele. Sunt un băiat obișnuit, care înoată repede”, a declarat David Popovici, conform TVR Sport.

David Popovici, dezvăluiri fără precedent despre iubita sa

Anul trecut, Popovici a spus că a fost dificil pentru iubita sa să se obişnuiască cu programul lui, atunci când este plecat perioade lungi la competiţii.

Nu a fost ușor pentru Taisia să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă susțină. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile, pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea. Asta mă ajută să mă bucur de ceea ce fac, să nu mă simt vinovat.

Acum două zile a intrat într-o trupă de dans. Ea a făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios. 

Acum, după ce a intrat, mi-a zis că începe antrenamentul la ora 1. Am înțeles și eu. O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament, o să încercăm să mâncăm mai sănătos, o voi implica și pe ea în viața de sportiv. O felicit cu această ocazie!”, a spus David Popovici în podcastul „Starea Naţiei”.

Va câştiga David Popovici o medalie şi la 100 de metri liber?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:45 30 iul.

„Simțiți presiunea?” Neil Lennon nu s-a ferit de cuvinte după Petrolul – Rapid 1-0: „Sunt foarte frustrat! Nu există scuze!”

0:18 30 iul.

Cristi Săpunaru a dezvăluit ce discuție a purtat cu Neil Lennon: „Asta mi-a explicat!”. Ultimatum după Petrolul – Rapid 1-0

23:55

Petrolul – Rapid 1-0. Neil Lennon rămâne fără victorie în Liga 1. Start dezastruos pentru giuleşteni

23:55

Foto„Şi-a făcut datoria!” Ion Ţiriac s-a înclinat în faţa lui David Popovici, după medalia de aur de la Jocurile Olimpice

23:50

Pe ce loc a ajuns România în clasamentul medaliilor la Jocurile Olimpice 2024, după AURUL cucerit de David Popovici

23:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 4. Finala la gimnastică pe echipe şi David Popovici ia startul la 100 de metri

1 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici a câştigat medalia de AUR! Samara şi Ionescu, eliminaţi 2 FotoPrimul sponsor care şi-a anunţat retragerea după controversa cu „Cina cea de Taină”: „Nu vrem să fim părtași la batjocură” 3 David Popovici e CAMPION OLIMPIC! A câştigat medalia de AUR la 200 de metri liber de Ziua Imnului Naţional. Fenomenală cursă 4 Jaqueline Cristian – Angelique Kerber 1-2! Înfrângere dramatică pentru româncă la Jocurile Olimpice 2024 5 Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2: „De asta am avut nervii la pauză! De ce doar pe el îl trimit?” 6 Russell, ce păcat! Opinia lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Belgiei
Citește și