Închide meniul
Foto

Simone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2024, 10:45

Reclamă
Simone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!”

Simone Biles, reacţie categorică despre gestul "dezgustător" făcut alături de Jordan Chiles

Simone Biles, Jordan Chiles şi Rebeca Andrade / Profimediaimages

Simone Biles a rupt tăcerea şi a avut o reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles. Multipla campioană olimpică a surprins după finala controversată de la sol, în care Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Americancele Simone Biles şi Jordan Chiles au surprins pe toată lumea la festivitatea de premiere. Ambele şi-au manifestat aprecierea pentru campioana Rebeca Andrade într-un mod inedit, după ce imnul Braziliei a răsunat în sală. Au pus genunchiul jos şi au arătat spre sportiva de pe prima treaptă a podiumului (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Simone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles

Imaginile au stârnit o reacţie dură din partea unei vedete din NFL. Marlon Humphrey a răbufnit pe reţelele sociale: „Este pur şi simplu dezgustător!„. Postarea s-a viralizat imediat şi a adunat peste 8 milioane de vizualizări.

La două zile distanţă, Simone Biles a decis să vină cu lămuriri şi a explicat ce s-a întâmplat.

Reclamă
Reclamă 4

Cred că totul ţine de sportivitate şi nu ne interesează dacă noi câştigăm sau pierdem. Mereu îi vom sprijini şi pe adversarii noştri pentru că şi ei au muncit la fel de mult ca şi noi pentru a ajunge acolo.

Trebuie să îi feliciţi, exact aşa cum făceam eu şi Jordan. Sunt fericită pentru ea (n.r. Rebeca Andrade), a meritat. A avtu cel mai bun exerciţiu de la sol de la Jocurile Olimpice„, a transmis Simone Biles, potrivit givemesport.com.

Sabrina Voinea, anunţ uluitor în scandalul legat de finala de la sol: „Poza pe care s-au bazat este falsă”

Sabrina Voinea a făcut un anunţ uluitor în scandalul legat de finala de la sol. Gimnasta română, care s-a clasat pe 5 în finala de la sol, susţine că poza pe care s-au bazat arbitrele atunci când au depunctat-o nu era din finala de la sol.

Reclamă

Nadia Comăneci a anunţat marţi că exerciţiul Sabrinei Voinea va fi revizuit. Românca de 17 ani ar putea primi în cele din urmă medalia de bronz.

Nu știu exact ce părere au avut arbitrele, eu mi-am făcut solul cât am putut de bine, am tras până la capăt de mine, am reușit toate liniile acrobatice, nu am ieșit deloc din sol, mi-am făcut toată artistica, dar iată că arbitrele nu știu ce au văzut.

Au văzut altceva și m-au depunctat cu 0,1, doar că nu știu pe ce. Ele au spus că am ieșit din covor, dar eu nu am ieșit. Au avut o poză la îndemână în care au zis că eu am ieșit din covor, doar că acea poză nu era de ieri (n.r. – de luni, ziua finalei).

Acea poză probabil a fost de la finala pe echipe sau din prima zi de concurs, la calificări, dar în niciun caz de ieri. Am stat și am analizat tot solul și eu, și mama, și toți ceilalți și nimeni nu a văzut că eu am ieșit din covor.

În poza aia mi-au prins doar călcâiul, nu mi-au prins și costumul sau altceva. Deci este o poză falsă, care nu este făcută ieri”, a declarat Sabrina Voinea pentru Antena 3 CNN.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:46

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă debutează la Paris. Cambei şi Firfirică luptă pentru medalii

12:27

China a arestat o femeie suspectată de „defăimare”, după finala probei de tenis de masă, de la Jocurile Olimpice!

11:56

Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu

11:36

Gigi Becali aruncă cu bani pentru calificarea în Liga Campionilor! Veste uriașă pentru jucătorii FCSB-ului

11:22

Gigi Becali s-a convins de Alexandru Băluță după Sparta Praga – FCSB 1-1: „E anti-gol!”. Ce a spus despre șansele de calificare

10:44

OFICIAL | Angel Di Maria și-a prelungit contractul cu Benfica! Oficialii de pe „Da Luz” au făcut anunțul

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și