Închide meniul
Foto

Sportiva care a concurat însărcinată la Jocurile Olimpice de la Paris! Este gravidă în luna a 7-a: „Eram trei, nu doi”

Publicat: 30 iulie 2024, 14:10

Reclamă
Sportiva care a concurat însărcinată la Jocurile Olimpice de la Paris! Este gravidă în luna a 7-a: „Eram trei, nu doi”

Sportiva care a concurat însărcinată la Jocurile Olimpice de la Paris!

Nada Hefaz, sportiva care a concurat însărcinată la Jocurile Olimpice / colaj Instagram

Sportiva care a concurat însărcinată la Jocurile Olimpice de la Paris este scrimera egipteană Nada Hafez. Egipteanca a câştigat primul meci, dar a părăsit competiţia luni, în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nada Hafez a anunţat pe contul ei de Instagram că este însărcinată în luna a şaptea. Ea a plâns după ce a părăsit competiţia.

Sportiva care a concurat însărcinată la Jocurile Olimpice de la Paris! Este gravidă în luna a 7-a: „Eram trei, nu doi”

OLIMPICĂ ÎN 7 LUNI!

Ceea ce vi se par a fi doi competitori pe planşă, de fapt erau trei! Eram eu, concurenta mea și cel care nu a venit încă în lumea noastră, bebeluşul meu!

Eu și bebelușul meu am avut parte de provocări atât fizice, cât și emoționale. Roller-coaster-ul sarcinii este greu de la sine, dar să lupt şi pentru a menține echilibrul dintre viață și sport nu putea fi mai obositor. În orice caz, a meritat.

Reclamă
Reclamă 4

Scriu această postare pentru a spune că mândria îmi umple ființa pentru că mi-am asigurat locul în optimi!

Sunt norocoasă că am împărtășit încrederea soțului meu și a familiei mele pentru a putea ajunge până aici.

Această Olimpiadă a fost diferită; De trei ori olimpică, dar de data aceasta purtând în pântec un mic olimpic!”, a transmis Nada Hafez pe contul de Instagram.

Reclamă

Nada Hafez (26 de ani) a participat la a treia Olimpiadă a ei la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Ea a mai participat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016, şi la cele de la Tokyo 2020, care au avut loc în 2021 din pricina pandemiei.

Egipteanca a învins-o pe americanca Elizabeth Tartakovsky, după care a fost eliminată în optimile de finală de scrimera Hayoung Jeon, din Coreea de Sud. Hafez a concurat în proba de sabie.

 

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:04

„Ai avut sau nu COVID?” Răspunsul lui David Popovici, după ce a cucerit aurul şi bronzul la Paris: „S-a răspândit la toată lumea”

18:50

Alexander Zverev a fost eliminat de la Jocurile Olimpice! Surpriză de proprții în sferturi! Campionul en-titre, învins de Musetti

18:26

Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul şi este în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice!

18:25

David Popovici, reacţie categorică după ce Pan Zhanle a fost acuzat de dopaj! Discurs de mare campion al românului

18:23

Arnold Garita semnează! Jucătorul care l-a impresionat pe Gigi Becali a făcut anunțul: „Este timpul să joc”

18:06

Marian Enache şi Andrei Cornea, după ce au cucerit aurul olimpic: „Am plâns / Nu mai există durere, medalia înseamnă enorm”

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și