Cu meniul pregătit de Chef Voica, România a găsit prospeţimea să câştige ultimele trei grupe din care a făcut parte. Iar bucătarul naţionalei e gata să potolească şi foamea de calificare la Mondial.
Secretele culinare din bucătăria lui Chef Andrei Voica au alimentat energia naţionalei pentru calificarea şi bucuria de la EURO sau pentru victoriile din Nations League.
Chef Andrei Voica: „Dacă ar fi să aleg eu un preparat de suflet, ar fi o paella cu fructe de mare”
„Dacă ar fi să aleg eu un preparat de suflet, ar fi o paella cu fructe de mare. O regulă a mea de aur este că mereu sunt atent la detalii, la ce mănâncă”, a spus Chef Andrei Voica pentru AntenaSport.
Chef Voica face meniul de calificare şi în drumul spre FIFA World Cup.
„(n.r: Ce mănâncă băieții în ziua meciului?) Nişte paste integrale, cât mai scurte, să se digere mult mai rapid. Un orez cât mai simplu şi să fie alb, asmatic. Salate foarte multe, fructe foarte multe”, a dezvăluit Chef Voica.
Ianis Hagi, Stanciu şi Man au parte de o dietă perfectă la naţională.
„(n.r: Ce preparat dispare primul din bufet?) Somonul. Am o reţetă foarte drăguţă la el. Îl marinez în soia. Şi se caramelizează frumos la cuptor”, a mai dezvăluit Chef Andrei Voica.
