Închide meniul
EXCLUSIV

Momentele horror prin care a trecut Jaqueline Cristian, după accidentare: „A fost crunt! Am leșinat de 4 ori în 5 zile”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 aprilie 2022, 17:11 / Actualizat: 20 februarie 2024, 18:22

Momentele horror prin care a trecut Jaqueline Cristian, după accidentare: „A fost crunt! Am leșinat de 4 ori în 5 zile

Jaqueline Cristian, accidentare serioasă la Doha

Twitter

Momentele horror prin care a trecut Jaqueline Cristian, după accidentare. Jaqueline Cristian (23 de ani) se află în plin proces de recuperare, după accidentarea gravă suferită la Doha, în urmă cu două luni. Jucătoarea noastră a povestit momentele dificile prin care a trecut în ultimele săptămâni, după operația de la ligamentele genunchiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jaqueline Cristian a traversat cea mai complicată perioadă a carierei și, implicit, a vieții. Jucătoarea de 23 de ani s-a accidentat grav la ligamentele genunchiului, în luna februarie, în turul al doilea de la Doha.

Momentele horror prin care a trecut Jaqueline Cristian, după accidentare: „Am leșinat de 4 ori în 5 zile!”

Jaqueline a avut nevoie de operație, în urma căreia a trecut prin momentele extrem de dificile. Sportiva româncă a dezvăluit că a leșinat de 4 ori în decursul a 5 zile, din cauza efectelor intervenției chirurgicale.

În prezent, Jaqueline Cristian se află în perioada de recuperare și așteaptă cu nerăbdare să revină pe teren. Tânăra jucătoare se va întoarce la antrenamente la jumătatea lunii mai, iar primul turneu la care va participa după accidentare va fi US Open, în perioada 29 august – 11 septembrie.

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Sport, Jaqueline Cristian a povestit cum a trăit ultimele săptămâni delicate și ce își propune în viitorul apropiat.

Reclamă

„Sunt mai bine, nu mă mai doare. La început a durut foarte rău. Îți dai seama, trăgeam de mușchi. Era foarte umflat, era tot timpul super-cald genunchiul. Puteai să arunci un ou fiert pe el (râde). Dar acum e ok, am început să mai cresc din musculatură. Am ceva susținere mai mare pe articulații.

A fost cea mai grea perioadă din cariera mea. A fost prima mea operație, eu nu știam ce înseamnă să fii operată. Am stat 4 ore și jumătate trează ca să văd toată operația. Am văzut absolut tot. I-am spus domnului doctor să nu mă adoarmă ca să văd ce și cum. Și domnul doctor a fost super-tare, am făcut anatomie cu el, am învățat ceva.

După aceea mi-a fost destul de rău în prima săptămână, de la anestezie. Am avut și reacții de la toate pastilele. Am leșinat de 4 ori în 5 zile. A fost crunt, dar după ce a trecut efectul am venit direct în sală și am început recuperarea, 4-5 ore pe zi în fiecare zi. Am zis zilele trecute că mi-am pierdut piciorul și mi-am găsit capul. Trebuie să am răbdare, să o iau ușor, ușor. Mental, abia aștept să intru din nou pe teren. O iau pas cu pas.

Reclamă 4 / 0/3

Jaqueline Cristian va reveni pe teren la US Open: „Mi-e foarte dor!”

Am trecut ușor pestea accidentare, am avut familia alături, toți prietenii și antrenorul. La început mă întrebam de ce mi s-a întâmplat mie, cum spunem toți. Dar a fost o lecție grea care mă va învăța să revin mai puternică și să mă bucur de ce este important.

Ușor, ușor voi reveni la antrenamente pe 15 mai. Atunci voi avea voie să intru pe teren. Iar la turnee o să mă vedeți la US Open. Mi-am ‘înghețat’ clasamentul și am nevoie de minim 6 luni de pauză.

Prioritatea mea principală este sănătatea, clar. Să mă refac 100%, să nu mai am probleme. Dacă tot am perioada asta de pauză, vreau să beneficiez și să mă întăresc 100%. Vreau să ajung acolo (n.r. – la US Open) și să mă bucur de tenis, de viața mea de dinainte. Mi-e foarte dor. În timpul ăsta am descoperit foarte multe lucruri despre mine și viața mea, în general. Am fost și eu acasă de sărbători, anul trecut n-am fost de Paște acasă. O să fiu acasă și de ziua mea.”, a spus Jaqueline Cristian, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă
Recomandări
  • Jaqueline Cristian a traversat cea mai grea perioadă a carierei
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și