Închide meniul
Foto

(P) Naţionala, cea mai iubită echipă din România! Cum au primit jucătorii energie de la galerie în cele mai importante momente

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2023, 18:07 / Actualizat: 5 iunie 2023, 19:54

Reclamă
(P) Naţionala, cea mai iubită echipă din România! Cum au primit jucătorii energie de la galerie în cele mai importante momente

Naţionala, cea mai iubită echipă din România

Naţionala, cea mai iubită echipă din România! Echipa națională de fotbal a României beneficiază întotdeauna de sprijinul fanilor, indiferent de performanțele sau forma jucătorilor. Întrucât România ne unește, meciurile echipei naționale se desfășoară cu stadionul plin și cu alte milioane de suflete în fața ecranelor. Atât jucătorii, cât și fanii trăiesc intens calificările la turneele finale, unde au ocazia să-și demonstreze loialitatea și să transmită energie echipei în fața a milioane de suporteri din Europa și din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala, cea mai iubită echipă din România! Cum au primit jucătorii energie de la galerie

România a avut parte de susţinere masivă la ultimul turneu final la care a participat – EURO 2016. A fost o aventură de poveste pentru suporterii prezenţi la turneul din Franţa. Naţionala României a jucat în deschiderea turneului pe Stade de France împotriva echipei ţării gazdă. Înainte de meci, fanii români au defilat pe străzile Parisului îmbrăcaţi în tricoul galben al echipei naţionale şi cu steagul tricolor, iar la stadion o peluză întreagă al stadionului de 75.000 de locuri a fost ocupată de românii îmbrăcaţi în galben, cu pălării, steaguri şi eşarfe, contribuind astfel la atmosfera de sărbătoare.

Galben vs portocaliu, record de asistenţă pe Arena Naţională

În 2012, fanii români au stabilit recordul de asistență pe Arena Națională la un meci cu Olanda, cu 53.329 de spectatori. Acest record încă persistă, iar momentul intonării imnului rămâne viu în memoria noastră.

Ultima mare performanţă a naţionalei României a fost în 2019, la EURO U21 din Italia. Şi acolo, România a avut parte de susţinere masivă din partea românilor, iar jucătorii au reuşit o performanţă istorică: accederea în semifinalele competiţiei şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Nu există echipă care să îi fi făcut pe români mai fericiţi decât Generaţia de Aur din anii ’90. Echipa cu Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu sau Răducioiu a scos lumea în stradă în toiul nopţii într-o beţie de fericire de care ne amintim cu drag şi acum. „Hagi preşedinte”, era un slogan la modă atunci.

Reclamă

Niciodată singuri

Pasiunea și loialitatea fanilor români față de echipa națională de fotbal a României persistă, indiferent de provocările și obstacolele întâmpinate de-a lungul timpului. În 2020, în ciuda pandemiei care a impus desfășurarea meciului decisiv cu Islanda fără spectatori, suporterii au găsit o modalitate de a fi prezenți prin intermediul a trei mascote RONNY și trei toboșari care au încurajat echipa pe durata întregului meci.

Această prezență simbolică, în pofida restricțiilor pandemice, evidențiază puterea spiritului de echipă și susținerea neîntreruptă oferită de suporteri. Angajamentul manifestat față de echipa națională, în orice situație, subliniază legătura profundă dintre sport, comunitate și identitatea națională a românilor.

Această conexiune între suporteri și echipă națională demonstrează că fotbalul poate fi un liant puternic pentru o națiune și o sursă de inspirație și mândrie națională.

Reclamă 4 / 0/3

SuporteRO, energie cât o galerie pentru echipa naţională

Pentru că susţine fotbalul românesc şi este sponsor al echipelor naţionale ale României, Penny vine în întâmpinarea nevoilor de suporter cu galeria de produse personalizate cu însemnele tricolorilor SuporteRO, perfecte pentru a savura fiecare moment din meci. Fulare, şepci, tricouri şi alte produse ce nu trebuie să lipsească din costumaţia oficială de suporter al echipei naţionale a României.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și