Româncele din naţionala de fotbal nu se supără dacă ajung şi la cratiţă. Fetele ajută cum pot la prepararea bunătăţilor de Paşte.
Indiferent că sunt în cantonament sau în mijlocul familiei, jucătoarele din naţionala de fotbal păstrează tradiţiile de Paşte.
Reporter: Un preparat tradiţional românesc care vă dă energie şi vă aduce aminte de casă. Care ar fi acela?
Mihaela Ciolacu: Sarmalele
Andreea Părăluţă: Mie ce-mi aminteşte cel mai mult de casă şi, mai ales, de bunica mea, ciorba de fasole
Şi selecţionerul fetelor – italianul Pedrazzini sărbătoreşte româneşte.
„M-am adaptat perfect, sarmalele nu trebuie să lipsească niciodată de la o masă”, a declarat Massimo Pedrazzini.
Fetele talentate la fotbal ajută şi în bucătărie.

Reporter: Te implici cumva la prepararea mesei de Paşti?
Ana Maria Stanciu: Da, la cozonaci. Fac cozonaci alături de maică-mea
Mihaela Ciolacu: Doar prin a face cumpărături, a curăţa legume şi atât.
- Tănase, Bîrligea şi Mihai Popescu joacă în Liga Punctelor pentru cluburile care i-au format ca fotbalişti
- Care sunt mâncărurile preferate ale jucătorilor echipei naţionale de fotbal a României
- Jucătorii lui Mircea Lucescu îi cheamă pe suporteri la stadion, pentru meciul România – Austria
- Puştii lui Curelea de la naţionala de tineret a României sunt atenţi la alimentaţie, ca să fie fresh pe teren
- Cei mai mici olteni s-au bucurat de meciul României cu Ungaria la futsal