Închide meniul

Australian Open 2021 | Prima reacţie a Serenei Williams, după victoria fantastică cu Simona Halep: "Am fost nevoită să fac asta!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2021, 8:48

Australian Open 2021 | Prima reacţie a Serenei Williams, după victoria fantastică cu Simona Halep: "Am fost nevoită să fac asta!"

DPA Images / DAVE HUNT via Hepta

Serena Williams s-a calificat în semifinale la Australian Open 2021

Simona Halep nu i-a putut face faţă Serenei Williams în sferturile de finală de la Australian Open. Jucătoarea din SUA a recunoscut că acesta a fost cel mai bun meci pe care l-a jucat la Australian Open 2021. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am realizat că fac prea multe greşeli neforţate şi m-am gândit că am oportunitatea de a juca mai bine. Mi-am zis să răman în meci şi asta am făcut. A fost cel mai bun meci făcut în acest turneu, cu siguranţă. Am fost nevoită să fac asta, pentru că jucam cu numărul 2 mondial. Ştiam ca trebuie să joc mai bine, aşa că am făcut-o şi sunt încântată de asta.

Poate nu am lucrat în mod special la deplasarea în teren, dar Patrick mi-a zis că trebuie să fiu mai solidă. Am lucrat mult și am încercat să fiu mai bună. Viteza din jocul meu a fost mereu foarte bună și știu că pot să ajung la mingile din defensivă", a spus Serena Williams la finalul meciului cu Simona Halep

Serena Williams va juca în semifinale cu Naomi Osaka. "E o jucătoare foarte puternică pe teren, un fac de inspiraţie în afara lui", a mai spus Serena. 

Australian Open 2021 | Simona Halep, eliminată de Serena Williams. Câţi bani a câştigat

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu 850.000 de dolari australieni (545.000 de euro) şi cu 780 de puncte WTA. Jucătoarele eliminate în sferturi primesc un premiu de 525.000 de dolari australieni (336.000 de euro) fiecare şi câte 430 de puncte WTA.

Reclamă

La ediţia precedentă a AusOpen, Halep a fost eliminată în semifinale de spaniola Garbine Muguruza, scor 7-6 (8), 7-5.  Cea mai bună performanţă a jucătoarei române la Antipozi a fost disputarea finalei ediţiei din 2018, când a fost întrecută de daneza Caroline Wozniacki, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și