Închide meniul

Novak Djokovic a recunoscut totul, după ce a fost eliminat de la Australian Open 2024: „Am fost şocat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2024, 10:57

Novak Djokovic a recunoscut totul, după ce a fost eliminat de la Australian Open 2024: „Am fost şocat!

Novak Djokovic a recunoscut totul, după ce a fost eliminat de la Australian Open 2024

Novak Djokovic, în timpul unui meci la Australian Open 2024/ Profimedia

Novak Djokovic a oferit o reacţie clară, după ce a fost eliminat de la Australian Open 2024 de către Jannik Sinner. Liderul mondial a transmis un mesaj sincer, şi a declarat că a prestat cel mai slab joc al său, din toate meciurile jucate în carieră la un turneu de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a suferit o înfrângere drastică la Australian Open. Sârbul a ratat calificarea în a 11-a finală de la Antipozi, Jannik Sinner învingându-l cu scorul de 6-1, 6-2, 6-7, 6-4.

Novak Djokovic a recunoscut totul, după ce a fost eliminat de la Australian Open 2024

Novak Djokovic a dezvăluit că a fost şocat de cât de slab a jucat contra lui Jannik Sinner. Sârbul a atins o bornă incredibilă, şi a bifat primul meci la un turneu de Grand Slam în care nu a avut vreo minge de break.

Cu toate acestea, liderul mondial a subliniat şi aspectele pozitive, după ce şi-a încheiat parcursul de la Australian Open. Acesta a transmis că a reuşpit să câştige turneul de mai multe ori, şi fără să joace cel mai bun tenis al său, declarându-se recunoscător pentru faptul că a avut şansa să joace din nou la Melbourne.

„M-a întrecut complet… Am fost șocat de nivelul meu într-un mod negativ…Acesta a fost unul dintre cele mai proaste meciuri de Grand Slam pe care le-am jucat vreodată. Cel puțin asta îmi amintesc

Reclamă

Am multe lucruri de care să fiu mândru aici, la Australian Open, dar ştiam că toate lucrurile bune au şi un sfârşit, la un moment dat. Am câştigat aici şi când am jucat mai puţin bine, astfel că nu sunt altfel decât bucuros că am mai avut o şansă să joc şi anul acesta la Melbourne”, a declarat Novak Djokovic, conform eurosport.ro.

Novak Djokovic, eliminat de Jannik Sinner de la Australian Open 2024

Novak Djokovic a fost eliminat de Jannik Sinner de la Australian Open 2024. Italianul a produs marea surpriză în semifinalele turneului de Grand Slam de la Antipozi, şi l-a învins pe liderul mondial, scor 6-1, 6-2, 6-7, 6-3.

Novak Djokovic a fost învins pentru prima dată în semifinalele de la Australian Open. Sârbul a bifat, la ediţia din acest an, a 11-a calificare în semifinalele de la Antipozi. Până acum, Nole a câştigat de fiecare dată turneul, atunci când a bifat penultimul act de la Melbourne.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Jannik Sinner, este prima calificare într-o finală de Grand Slam. Italianul de 22 de ani, de pe locul 4 ATP, a scris istorie la Australian Open, fiind primul sportiv din Italia care reuşeşte să obţină biletele pentru ultimul act de la Melbourne.

Jannik Sinner, cel care este antrenat de Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, i-a administrat lui Novak Djokovic o înfrângere şoc. În primele două seturi ale confruntării din semifinale, Sinner i-a cedat doar trei game-uri lui Nole. Djokovic nu mai câştigase atât de puţine game-uri la un meci de la Australian Open, în primele două seturi, de la ediţia din 2005. La momentul respectiv, sârbul era învins clar de Marat Safin, scor 6-0, 6-2, 6-1, rusul câştigând turneul în anul respectiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și