Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dezvăluirile "gigantului" Vlad Moldoveanu. Cum putea să ajungă în NBA, dacă asculta de fostul antrenor al lui Michael Jordan. "Mi-a spus asta"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2021, 8:48 / Actualizat: 31 mai 2022, 19:46

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dezvăluirile "gigantului" Vlad Moldoveanu. Cum putea să ajungă în NBA, dacă asculta de fostul antrenor al lui Michael Jordan. "Mi-a spus asta"

AS.ro

Vlad Moldoveanu, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Vlad Moldoveanu îi putea călca pe urme lui Ghiţă Mureşan. A fost la un pas să ajungă în NBA. Românul a participat în Draftul din 2011, când a ratat dramatic selecţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Moldoveanu, sfătuit de antrenorul lui Michael Jordan

Tim Grover, omul care l-a pregătit fizic pe Michael Jordan timp de 15 ani, îi garantase cu un an înainte că va fi intra în NBA. Moldoveanu a ales însă să mai joace un sezon pentru echipa universităţii sale.

„Am vrut să intru în Draft imediat după primul an de la American University. Atunci am avut o discuţie cu Tim Grover. Are un business, care se ocupă cu individualizare şi pregătire de Draft. 

Am fost la Chicago, după anul trei de facultate şi primul an la American University, să văd exact cam unde stau. Am stat două săptămâni, am văzut cu ce se mănâncă baschetul la următorul nivel. El mi-a spus la un moment dat că ‘ar fi bine să intri în Draft’. 

Mi-a spus că e puţin factorul de surprindere, că nu te-au văzut nicăieri, ai jucat foarte bine. S-ar putea să ajute mai mult decât în următorul an când te văd mai bine, te iau la puricat. La mine era tot timpul de viteză, de săritură.

Reclamă

Eu am simţit că pot juca şi mai bine. Simţeam că datorez ceva antrenorilor de la American şi şcolii că mi-a dat această şansă. Nu mi s-a părut corect ca eu să joc doar 6 luni pentru ei”, a povestit Vlad Moldoveanu.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI VLAD MOLDOVEANU

Vlad Moldoveanu, campion în România, Estonia şi Polonia

În loc de NBA, uriaşul de 2,06 metri a semnat cu Benetton Treviso şi a rămas de atunci în Europa.

În vârstă de 33 de ani Vlad Moldoveanu este fost campion al României, Estoniei şi Poloniei. „Gigantul” şi-a început cariera în urmă cu mai bine de 17 ani. El a avut prestaţii remarcabile de-a lungul carierei şi a fost la un pas să ajungă în NBA.

Ultimul trofeu cucerit de Moldoveanu este unul istoric. A pus umărul la cucerirea Cupei României de către CSO Voluntari, acesta fiind primul trofeu din istoria clubului. În victoria cu 68-65, Vlad a reuşit 19 puncte.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și