Închide meniul

Scandal la Real Madrid. Au dat afară antrenorul! ”E bolnav de inimă!” vs ”Poate antrena și acum!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 5 iulie 2022, 13:36 / Actualizat: 8 ianuarie 2024, 17:50

Scandal la Real Madrid. Au dat afară antrenorul! ”E bolnav de inimă!” vs ”Poate antrena și acum!”

Real Madrid a pierdut, cu 57-58, finala Eurologii din acest sezon, contra celor de la Anadolu Efes / Profimediaimages

Scandal la Real Madrid. Au dat afară antrenorul! Pablo Laso, antrenorul echipei de baschet a celor de la Real Madrid, a fost demis ”exclusiv din cauze medicale”, așa cum se arată în comunicatul oficial, deși cardiologul său anunțase, cu două ore înainte, că ”tehnicianul poate antrena și acum!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal la Real Madrid. Au dat afară antrenorul! ”E bolnav de inimă!” vs ”Poate antrena și acum!”

După 11 ani pe banca tehnică a celor de la Real Madrid, Pablo Laso a părăsit trupa de baschet, deși mai avea un an de contract. Tehnicianul a suferit un infarct, fix cu o lună în urmă, iar madrilenii au afirmat că acesta este unicul motiv al despărțirii: ”exclusiv din cauze medicale”. Cu toate acesta, Laso primise, cu două ore în urmă, OK-ul pentru a continua pe banca tehnică!!!

Luni de dimineață, Laso a mers la clinica ”Sanitas La Moraleja”, unde a primit permisiunea de a continua să stea pe bancă. ”Se găsește în situația perfectă pentru a antrena din acest moment orice echipă la nivel profesional”, au spus medicii. Numai că cei de la Real, deși știau că Laso va merge la clinică, n-au mai aștepta decizia, și l-au demis cu… două ore înainte, ceea ce demonstrează că decizia era luată indiferent de rezultatul consultului.

Nu s-au interesat nicio secundă de sănătatea sa!

”Prioritatea clubului este, înainte de toate, sănătatea lui Pablo Laso, pentru dragostea și pentru respectul pe care i le purtăm”, au mai scris madrilenii, în timp ce cârcotașii și-au amintit că în luna scursă nimeni din departamentul medical al celor de la Real Madrid nu s-a interesat de starea sa de sănătate: nu i s-a realizat nicio probă, nicio analiză, nu i-a făcut nicio radiografie… Nimic!

Pablo Laso a fost antrenorul celor de la Real Madrid din 2011. A cucerit cinci titluri de campion, șase cupe ale Spaniei, șase supercupe, două Euroligi și o Cupă Intercontinentală.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și