Închide meniul
VIDEO

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022. Moment tensionat în meciul cu Ekaterina Alexandrova

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 mai 2022, 14:21 / Actualizat: 26 mai 2022, 15:49

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022. Moment tensionat în meciul cu Ekaterina Alexandrova

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022.

Irina Begu, gest nesportiv / Colaj Eurosport

  • Irina Begu a fost aproape de descalificare, la Roland Garros
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022, după un moment nefericit ce a avut loc în setul decisiv, atunci când românca era condusă cu 2-0 de Ekaterina Alexandrova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din nefericire, Irina Begu a dat cu racheta de pământ, lângă scaun, şi racheta a sărit în tribună, în primul rând şi a atins un spectactor.

Gestul nu a fost unul violent, mai degrabă unul de lehamite, iar Irina şi-a cerut imediat scuze. Cu toate acestea, arbitrul de scaun a chemat supervizorul turneului.

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022

După mai multe minute în care arbitrul stat de vorbă cu supervizorul, cei doi au ajuns la concluzia că a fost vorba doar de o neglijenţă şi Irina Begu a scăpat doar cu un avertisment.

Reclamă

După cinci minute de pauză, a fost rândul Ekaterinei Alexandrova să comenteze legat de decizia luată de oficiali. Irina a fost mai conectată parcă la revenire şi a făcut rebreakul, revenind în setul decisiv.

Cea mai bună performanţă a Irinei Begu la Roland Garros au fost optimile de finală din 2016, atunci când a fost învinsă de Shelby Rogers, după ce a trecut de Mattek, Vandeweghe şi Beck.

Simona Halep – Qinwen Zheng, în turul 2 de la Roland Garros 2022

Simona Halep se duelează cu Qinwen Zheng, în turul al doilea de la Roland Garros. Duelul e programat în jurul orei 16:00, ora României, şi poate fi urmărit LIVE pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a mai întâlnit-o pe asiatica de 19 ani de pe locul 74 WTA o singură dată, la Melbourne Summer Set 1, la începutul anului. Simona s-a impus cu 6-3, 6-2, în semifinale şi a câştigat ulterior turneul, după o finală cu Kudermetova.

”La unele mingi i-am simțit forța. Nu e ușor să le returnezi. Am jucat mai bine astăzi, inclusiv la serviciu, mi-am relaxat brațele mai mult”, spunea Halep, după victoria în fața lui Zheng.

Qinwen Zheng, care va împlini 20 de ani în octombrie, nu a fost niciodată mai sus de locul 70 WTA. În acest an, jucătoarea din China a adunat 17 victorii și opt înfrângeri, în timp ce bilanțul Simonei Halep e de 19 victorii și șase înfrângeri.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:35 „Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman 16:29 „Să se ducă la el în Italia!” Cea mai dură reacţie, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid 15:32 EXCLUSIVAndrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune 15:19 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru 15:13 VIDEOValentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care a reuşit să obţină acest titlu 15:05 VIDEOUlsan – Yokohama Marinos 1-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Calificarea în finală se va decide în retur 14:43 Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out 14:23 Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său în Formula 1™: „Ei ştiu că sunt disponibil!” 14:01 Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova! 14:01 Ana Bogdan, după calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup: „E mai presus decât orice Grand Slam!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Irina Begu a pierdut finala turneului din Antalya
WTA • 31 mart., 17:38
Irina Begu a pierdut finala turneului din Antalya. Cu câți bani s-a ales românca, după meciul cu Jessica Bouzas
Irina Begu s-a calificat în finala turneului de la Antalya
WTA • 30 mart., 15:42
Irina Begu s-a calificat în finala turneului de la Antalya! Victorie după două ore în semifinale
Irina Begu s-a calificat în semifinalele din Antalya
WTA • 29 mart., 18:27
Irina Begu s-a calificat în semifinalele din Antalya! Românca își continuă forma de senzație, la revenirea în circuit
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit
WTA • 28 mart., 16:59
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit
Irina Begu s-a retras de la Australian Open
Australian Open • 29 dec., 18:56
Irina Begu s-a retras de la Australian Open 2024! Anunţul de ultim moment făcut de româncă