Închide meniul

Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024: „Acolo vreau să joc cel mai bun tenis”

Reclamă

Publicat: 7 aprilie 2024, 20:08

Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024: „Acolo vreau să joc cel mai bun tenis

Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024:

Novak Djokovic, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024. Numărul 1 ATP a spus că obiectivul său este de a ajunge la cel mai înalt nivel la Rolland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul mondial Novak Djokovic, care a ratat debutul său de sezon, pierzând în semifinale la Australian Open şi în al doilea său meci la Indian Wells, a declarat sâmbătă, în ajunul Mastersului 1.000 de la Monte Carlo, că „perioada cea mai importantă a anului este Roland Garros, Wimbledon, Jocurile Olimpice şi US Open”, relatează AFP.

Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024

Nu mă aştept la mare lucru, ţinând cont de felul în care am jucat până acum în acest sezon şi ultimele mele rezultate aici (nu a trecut de sferturi de la ultimul titlu din 2015). Deci, nu am mari obiective şi mă aflu aici pentru a-mi regla jocul pe zgură şi pentru a da tot ce am mai bun la Roland Garros. Acolo vreau să joc cel mai bun tenis al meu. Toate eventualele bune rezultate le voi avea aici şi la următoarele turnee înainte de Roland Garros vor fi un bonus„, a declarat jucătorul sârb, care va împlini 37 de ani pe 22 mai şi care nu a disputat decât două turnee pe suprafaţă dură până acum, scrie agerpres.ro.

După Roland Garros, ca şi turneu de Grand Slam, Jocurile Olimpice au o prioritate în cariera mea, dar nu am reuşit niciodată să ajung în finală. Situaţia este un pic diferită acum. Este pentru prima oară când voi juca Jocurile Olimpice pe zgură şi sper să fiu pregătit pentru această bătălie. Să joc la Roland Garros mă va ajuta în pregătire, chiar dacă Wimbledonul între Roland Garros şi Jocurile Olimpice nu va fi un lucru ideal„, a mai spus el.

Dar perioada cea mai importantă a anului este Roland-Garros, Wimbledon, Jocurile Olimpice şi US Open. În aceste trei luni eu îmi doresc să fiu pregătit mental şi fizic„, a mai spus Djokovic.

Reclamă

Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic

Novak Djokovic l-a depăşit astfel pe Roger Federer, care deţinea recordul anterior, la 36 de ani, 10 luni şi 10 zile. Sârbul a ajuns pentru prima dată în fruntea clasamentului ATP în 2011, la vârsta de 24 de ani.

De atunci, el a demonstrat că longevitatea este unul dintre punctele sale forte, petrecând 419 săptămâni în poziţia de lider ATP.

Novak Djokovic va împlin 37 de ani pe 22 mai. Liderul mondial nu a câştigt niciun trofeu în acest an, după ce a pierdut finala de la Australian Open, în faţa lui Jannik Sinner. La Indian Wells, sârbul a fost eliminat surprinzător în turul trei, de către italianul Luca Nardi, în vârstă de 20 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, Novak Djokovic s-a retras de la turneul de la Miami, şi se pregăteşte acum pentru sezonul de zgură. Liderul mondial participă la turneul de 1000 de puncte de la Monte Carlo, ce se desfăşoară în perioada 6-14 aprilie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și