Închide meniul

Iga Swiatek s-a calificat în semifinale la Roland Garros! S-a distrat în meciul cu Makreta Vondrousova

Alex Ioniță Publicat: 4 iunie 2024, 17:11

Reclamă
Iga Swiatek s-a calificat în semifinale la Roland Garros! S-a distrat în meciul cu Makreta Vondrousova

Iga Swiatek s-a calificat în semifinale la Roland Garros!

Iga Swiatek / Profimedia

Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, s-a calificat marţi în semifinale la Roland Garros după ce a spulberat-o, 6-0, 6-2, pe Marketa Vondrousova, locul şase mondial şi a cincea favorită a acestui turneu de Mare Şlem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iga Swiatek, câştigătoarea ultimelor două ediţii de la Paris, a avut nevoie de ceva mai mult de o oră de joc pentru a trece de Marketa Vondrousova, campioană la Wimbledon 2023 şi finalistă la Roland Garros în 2019.

Iga Swiatek s-a calificat în semifinale la Roland Garros!

În semifinale, poloneza o va întâlni pe jucătoarea americană Coco Gauff, numărul 3 mondial, care a învins-o marţi pe tunisianca Ons Jabeur, locul nouă mondial şi a opta favorită, cu 4-6, 6-2, 6-3, după aproape două ore de joc, notează agerpres.ro.

Gauff, victorioasă la US Open 2023, a fost învinsă de Swiatek în finală la Roland Garros în 2022.

Novak Djokovic avertizează că s-ar putea retrage de la Roland Garros: „Nu ştiu dacă voi putea juca următorul meci”

Novak Djokovic a suferit o accidentare în timpul meciului cu Cerundolo, dar a reuşit să continue şi să câştige partida. Scorul final a fost 6-1, 5-7, 3-6, 7-5, 6-3 în favoarea lui Djokovic.

Reclamă
Reclamă 4

”În urmă cu câteva săptămâni au apărut dureri la genunchiul drept, dar până acum nu au existat probleme majore. Sincer, cred că am intrat foarte bine în meci. Am jucat bine primul set și jumătate din al doilea, apoi a început durerea.

Am chemat un kinetoterapeut și am cerut o pauză medicală, să mă ajute. Nu am vrut să fie schimburi lungi. Nu știam dacă pot continua sau nu. Am cerut mai multe medicamente după al treilea set. Mi-au mai dat o doză, iar medicamentul a început să funcționeze în al patrulea set, iar al cincilea set l-am jucat fără durere.

Vom vedea ce se întâmplă. O să mai fac un control și apoi voi putea spune mai multe. Vom vedea după examinări dacă voi putea să stau pe teren și să mai joc un meci.

Reclamă

A plouat, condițiile de joc sunt grele, iar umiditatea este mare. Aceste modificări sunt cele mai vizibile pe zgură și trebuie să avem grijă de suprafață.

Am vorbit cu arbitrul ca să se toarne mai des argilă în timpul meciului. A spus că trebuie să-l întrebe pe supervizor și răspunsul lor a fost nu. Apoi i-am rugat să explice de ce nu.

Am câștigat azi, dar nu știu dacă voi putea juca următorul meci. Mă gândeam să renunț”, a declarat Novak Djokovic la conferinţa de presă de după meci.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Duda a deschis scorul. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și