Închide meniul

România – China 2-0, la Cupa Davis! Adrian Boitan l-a învins pe Yi Zhou într-o oră și 41 de minute

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2024, 21:17

Reclamă
România – China 2-0, la Cupa Davis! Adrian Boitan l-a învins pe Yi Zhou într-o oră și 41 de minute

România - China 2-0, la Cupa Davis!

România conduce China cu scorul de 2-0, la Cupa Davis! Selecționata a făcut spectacol în primele meciuri ale Grupei Modiale 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vineri, Cezar Creţu (292 ATP) l-a învins pe Yunchaokete Bu (113 ATP), scor 3-6, 6-4, 7-6 (4), în trei ore şi şapte minute.

România – China 2-0, la Cupa Davis!

În al doilea meci, Gabi Adrian Boitan (364 ATP la simplu) s-a impu în faţa lui Yi Zhou (527 ATP), scor 7-6 (4), 6-2, într-o oră şi 41 de minute, notează news.ro.

Ziua de sâmbătă va începe cu partida de dublu dintre perechea Victor Cornea/Bogdan Pavel şi cuplul Fajing Sun/Rigele Te. Cornea ocupă locul 80 în lume la dublu, Pavel este pe 272, Sun pe 289, iar Te pe 742.

Ultimele două meciuri de simplu se vor juca între Filip Cristian Jianu (234 ATP) şi Bu, respectiv între Creţu şi Zhou.

Reclamă
Reclamă

România şi China nu s-au mai întâlnit până acum în Cupa Davis, Craiova găzduind, în premieră, un meci din cadrul acestei competiţii.

Cezar Crețu, prima reacție după ce a câștigat meciul cu Yunchaokete Bu

Cezar Crețu a oferit prima reacție după ce a câștigat meciul cu Yunchaokete Bu și a dus scorul întâlniri de la Cupa Davis, dintre România și China, la 1-0. Jucătorul de tenis a declarat, vineri, că e foarte important modul în care îţi stăpâneşti emoţiile, precizând că el a reuşit să o facă abia după ce pierduse primul set al duelului.

„Îmi e greu să descriu în cuvinte. Dar da, e foarte important modul în care îţi stăpâneşti emoţiile. Nu am reuşit să o fac grozav în acele momente. Însă am rămas pozitiv şi am sperat că voi face un joc bun în continuare şi uite că uşor-uşor am reuşit să îmi găsesc din nou liniştea şi să pot să fac ghemuri bune”, a afirmat Creţu la digisport.ro.

Reclamă

România şi China nu s-au mai întâlnit până acum în Cupa Davis.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:17

Cătălin Cîrjan, după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Sperăm să intrăm în playoff! Arătăm foarte bine”

23:07

Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe „Arcul de Triumf”, după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Terenul, execrabil!”

22:57

Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1!

22:45

Daniel Pancu a primit o lecție incredibilă de la Mircea Lucescu: „L-am înjurat de la Iași până la București”

22:23

Verdictul lui Victor Piţurcă înainte de CFR Cluj – FCSB: „Are prima şansă!”

22:13

LIVE VIDEOArouca – Sporting se joacă ACUM în AntenaPLAY. Campioana vrea să își continue seria perfectă în Liga Portugal

1 VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului 2 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte 6 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic”
Citește și