Închide meniul

Simona Halep a atins forma care i-a adus primul Grand Slam! CTP: ”Ăsta trebuie să fie rezultatul lucrului împreună cu Patrick Mouratoglou”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2022, 11:35

Simona Halep a atins forma care i-a adus primul Grand Slam! CTP: ”Ăsta trebuie să fie rezultatul lucrului împreună cu Patrick Mouratoglou”

Simona Halep a răbufnit după ce a aflat că cei de la ITIA au cerut amânarea procesului

Profimedia

Simona Halep a revenit la forma care i-a adus primul Grand Slam al carierei, Roland Garros 2018. Cristian Tudor Popescu e fascinat de jocul arătat de româncă în duelul cu Paula Badosa, pe care a bătut-o cu 6-3, 6-1, chiar la ea acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Simona – fără pas în spate! În sfârșit! Simona s-a întors la ce ne-a arătat în 2018, când a ajuns în finală la Australian Open și a câștigat Roland Garros. Urcată la maximum fizic, cu jocul de «picioare zburătoare» care a făcut-o celebră, Simo n-a dat niciun pas în spate în fața loviturilor dure ale numărului 2 mondial, Paula Badosa.

Simona Halep a revenit la forma care i-a adus primul Grand Slam

A luat inițiativa, a returnat decisiv, a atacat cum a avut ocazia. A reușit contre formidabile, de «WTA lovitura lunii aprilie». Foarte bine pregătită, inclusiv psihic, știind tot timpul ce are de făcut.

Ăsta trebuie să fie rezultatul lucrului împreună cu antrenorul Patrick Mouratoglou, cu care se arată că a făcut «joncțiunea». Semne bune, chiar foarte!”, a scris jurnalistul, pe pagina de Facebook.

Simona Halep e prima favorită la Madrid!

Bookmakerii sunt de acord cu Cristian Tudor Popescu, iar victoria fulger cu Paula Badosa a transformat-o pe Simona Halep în principala favorită de la Madrid.

Reclamă

Astfel, Simona Halep are o cotă de 3.75 la câștigarea trofeului de la Caja Magica, următoarele două jucătoare fiind la o distanță uriașă. Garbine Muguruza și Mara Sakkari au cotă 10, în timp ce Naomi Osaka și Elena Rybakina, 12.

Înaintea startului competiției, după anunțul retragerii lui Swiatek, Halep era a doua favorită, cu o cotă de 7.50. Prima era chiar Paula Badosa, cea pe care Simona a distrus-o sâmbătă seară. După 6-3, 6-1 cu numărul 2 WTA, Simona Halep e prima favorită la Madrid.

”Mă simt foarte bine pentru că am jucat un tenis foarte bun. Şi ea joacă bine, e pe locul 2, dar am avut şansa mea şi am dat tot ce am avut. Am avut parte de o atmosferă foarte bună mereu. Le mulţumesc tuturor. E o plăcere să îl am pe Patrick ca antrenor. Lucrăm din greu. Joc bine fiecare meci. Mă concentrez să joc bine. Sunt atentă la următorul meci şi vom vedea!”, a spus Simo, după duelul cu Badosa.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Cori Gauff, în turul 3 de la Madrid

Pentru Simona Halep, urmează un alt duel de foc, cu ”noua Serena Williams”, Cori Gauff. Românca a învins-o în primele două directe pe sportiva din Statele Unite, fără set pierdut.

Halep a bătut-o chiar 2022, la Indian Wells. A fost 6-3, 6-4 pentru fostul lider WTA. O victorie categorică a obţinut Simona şi în 2019, atunci când a eliminat-o din optimile de la Wimbledon pe Gauff. S-a impus atunci în două seturi identice, 6-3, 6-3. accidentare

Recomandări
  • Simona Halep a câștigat două Grand Slam-uri în carieră
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și