Închide meniul

Sorana Cîrstea a pierdut dramatic primul set cu Petra Kvitova. Momentul crucial „ratat” de româncă

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2023, 23:57

Sorana Cîrstea a pierdut dramatic primul set cu Petra Kvitova. Momentul crucial „ratat de româncă

Sorana Cîrstea a pierdut dramatic pentru set cu Petra Kvitova

Profimedia

Sorana Cîrstea a pierdut dramatic primul set cu Petra Kvitova. Sorana Cîrstea a pierdut incredibil primul set, după ce a avut avut 40 – 15 pe propriul serviciu. Kvitova a revenit incredibil şi a câştigat următoarele 4 game-uri şi, implicit, primul set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a ratat o şansă uriaşă de a câştiga primul set al semifinalei de la Miami cu Petra Kvitova. „Sori” a avut două mingi de set pe propriul serviciu, la scorul de 5-3.

Sorana Cîrstea a pierdut dramatic primul set cu Petra Kvitova

Din păcate, jucătoarea din România a irosit şansele, iar Kvitova a renăscut din acel moment. Jucătoarea din Cehia a câştigat următoarele 4 game-uri şi s-a impus cu 7-5 în primul set. Acesta a fost şi primul set pe care Sorana Cîrstea l-a pierdut la turneul de la Miami.

Elena Rybakina este prima finalistă de la Miami Open

Jucătoarea din Kazaahstan Elena Rybakina , locul 7 WTA, este prima finalistă de la Miami Open 2023. În semifinalele turneului de categorie WTA 1000 a reuşit să o învingă pe americanca Jessica Pegula, numărul 3 mondial.

Rybakina este într-o formă de zile mari. Nu i-a dat nicio şansă adversarei şi s-a impus cu scorul de 7-6 (3), 6-4, într-o oră şi 51 de minute.

Reclamă

Elena Rybakina a obţinut prima victorie din carieră împotriva americancei Pegula. Pierduse precedentele două meciuri directe. Acum are 13 victorii la rând în circuitul WTA şi a ajuns la o performanţă remarcabilă. În 2023 a câştigat 21 dintre cele 24 de partide.

Dacă va câştiga turneul, ea va deveni a cincea jucătoare care se impune în acelaşi an la Indian Wells şi Miami Open, după Steffi Graf (1994, 1996), Kim Clijsters (2005), Victoria Azarenka (2016) şi Iga Swiatek (2022).

Sorana Cîrstea s-a retras din turneul de la Charleston

Sorana Cîrstea s-a retras din turneul de la Charleston, programat în perioada 3-9 aprilie. Organizatorii turneului american au confirmat faptul că românca nu va participa la competiția de 500 de puncte, care se desfășoară pe zgură.

Reclamă 4 / 0/3

Organizatorii turneului de la Charleston au confirmat faptul că Sorana Cîrstea s-a retras de la turneul american. Românca a luat această decizie ca urmare a faptului că a bifat multe meciuri în această perioadă, după sfertul de finală de la Indian Wells, și semifinalele de la Miami.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și