Închide meniul
Foto

„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin

Publicat: 20 iunie 2024, 19:06

Reclamă
„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin

Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok

Meira Drăguşin este sora lui Radu Drăguşin / Instagram

Sora lui Radu Drăguşin, Meira Drăguşin, face senzaţie pe contul ei de TikTok. Ea le-a transmis un mesaj viral vedetelor Belgiei înaintea meciului cu România, din Grupa E de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meira Drăguşin s-a filmat în timp ce conducea şi fredona versurile unei manele despre naţionala tricoloră. Le-a postat pe reţelele sociale, iar clipul a depăşit deja 33.000 de aprecieri.

Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok

Avem stâlp în apărare, Drăguşin, Drăguşin! Fundaş de mare valoare, Drăguşin, Drăguşin„, a cântat Meira.

Ea i-a şi avertizat pe jucătorii din ofensiva Belgiei. „De Bruyne, Lukaku, Doku, pregătiţi-vă că nu aveţi loc„, a scris Meira.

@meira_weddingplanner Ministerul Apararii Natuonale 🇹🇩🐉 #fy #foryou #fyp #viral #euro #dragusin #foryoupage ♬ Emilian România euro 2024 – EMILIAN

Reclamă
Reclamă

Sora mai mică a lui Radu Drăguşin are 11.000 de urmăritori pe contul de TikTok. Ea şi-a deschis florărie on-line, iar fratele îi este cel mai fidel client.

Fratele meu mă ruga să-i fac buchete pentru iubită. În fiecare lună îi fac un buchet de flori pentru iubita lui„, spunea Meira Drăguşin, anul trecut, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0

Jurnaliştii belgieni se tem de Radu Drăguşin. L-au supranumit „patronul din apărare” pe jucătorul lui Tottenham, care a fost imperial în partida cu ucrainenii.

Reclamă

Drăguşin a câştigat toate duelurile avute în meciul cu Ucraina, recuperând trei mingi şi respingând 10 atacuri ale adversarilor. Fundaşul cumpărat de Spurs de la Genoa a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. România – Belgia se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe as.ro.

În lotul naționalei României este dificil să evidențiezi un singur om. Radu Drăgușin a fost patron în apărare, în timp ce căpitanul Nicolae Stanciu a strălucit cu golul său. Jucătorul de bandă Dennis Man a fost, de asemenea, important cu cele două pase decisive.

Ucraina, care a fost foarte slabă, își ia adio de la victorie atunci când Marin și Drăguș măresc avantajul după pauză. După aceea, România a avut meciul complet sub control. Cei trei marcatori au un trecut în Jupiler Pro League.

Nicolae Stanciu s-a remarcat la Anderlecht, iar Răzvan Marin și Denis Drăguș au evoluat la Standard. În lot au mai fost încă 6 jucători care au evoluat în competiția belgiană”, au scris cei de la sporza.be.

În vârstă de 22 de ani, Radu Drăguşin are o cotă de piaţă de 25 de milioane de euro. Este chiar suma plătită de Tottenham în momentul transferului de la Genoa.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și