Închide meniul

Nicuşor Bancu ştie cum poate câştiga România primul meci de la EURO 2024! Mesaj ferm despre vedetele Ucrainei

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2024, 12:35

Reclamă
Nicuşor Bancu ştie cum poate câştiga România primul meci de la EURO 2024! Mesaj ferm despre vedetele Ucrainei

Nicuşor Bancu ştie cum poate câştiga România primul meci de la EURO 2024

Nicuşor Bancu, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Nicuşor Bancu ştie cum poate câştiga România primul meci de la EURO 2024. Fundaşul Universităţii Craiova a transmis că „tricolorii” trebuie să fie o echipă compactă, fiind convins că duelul cu vedetele Ucrainei va fi extrem de dificil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, contra Ucrainei. Primul meci al „tricolorilor” de la turneul final din Germania se va disputa de la ora 16:00, la Munchen.

Nicuşor Bancu ştie cum poate câştiga România primul meci de la EURO 2024

Nicuşor Bancu a declarat că „tricolorii” trebuie să fie extrem de bine organizaţi pe faza defensivă şi să profite de fiecare şansă venită pe atac. Fundaşul a recunoscut că jucătorii ofensivi ai Ucrainei sunt mult peste nivelul său, însă i-a asigurat pe fani că va da totul pentru ca România să câştige.

Totodată, întrebat despre cadoul pe care i-l vor face selecţionerului, dat fiind faptul că ziua acestuia de naştere va fi duminică, Nicuşor Bancu a transmis că „tricolorii” îşi doresc să-i îndeplinească dorinţa lui Edi Iordănescu, aceea ca România să iasă din grupe.

„(N.r. Ce cadou aşteaptă Edi) Vrea să ieşim din grupe, e obiectivul echipei. E alături de noi din prima secundă de când am venit aici. Noi trebuie să jucăm pentru Mister, pentru noi şi pentru România, este un vis devenit realitate. Mergem să câştigăm, în funcţie de cum va decurge jocul, ne gândim la final dacă e bine sau nu ce am obţinut.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să ne dublăm, să ne triplăm, să fim cât mai bine organizaţi pe faza defensivă, pentru a nu le crea şansa să ne depăşească. Să fim o echipă cât mai scurtă pentru a avea şanse.

Mă pregătesc 100% la fiecare antrenament, trebuie să mă ridic la nivelul meciului, chiar dacă ei sunt la un nivel mai înalt decât mine, vom face o figură frumoasă.

(N.r. Despre amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein) Am fost dezamăgiţi cu toţii de acele partide, meciul oficial e cu totul altceva şi vom marca.

Reclamă

Nu am analizat partea lor defensivă, suntem la partea ofensivă. Noi o să fim aproape de el, nu-i vom crea spaţii, trebuie să ne dublăm, să ne triplăm, să fim o echipă compactă.

Simţim că trebuie să dăm totul pentru România, pentru mine e ceva unic, să am atâţia oameni la antrenament. Sper să le facem cât mai lungă această fericire”, a declarat Nicuşor Bancu, în timpul unei conferinţe de presă.

Edi Iordănescu, mesaj pentru fani cu patru zile înainte de debutul României la EURO 2024

Edi Iordănescu a transmis un mesaj pentru fani, cu patru zile înainte de debutul României la EURO 2024. Selecţionerul a făcut apel la suporteri, mărturisind că echipa naţională are nevoie de susţinere în Germania.

”Avem nevoie de voi, suporteri români, în număr cât mai mare şi cât mai energici. Au fost multe momente triste pentru echipa naţională în ultimii 8 ani. Eu sunt pregătit să îmi prezint regretele în faţa voastră pentru toţi aceşti ani dacă e nevoie. Dar să nu uităm că echipa de acum, aceşti băieţi, această generaţie specială a pus şi pune în luptă tot ce are mai bun. În frunte cu inima ei. Şi să nu uitam că suntem la EURO de pe primul loc în calificări şi neînvinşi. Aşadar, aceşti băieţi merită cu adevărat suport şi încredere.

Avem în faţă o sărbătoare a fotbalului pentru care suntem pregătiţi să dăm totul şi să luăm înapoi cât mai mult !! Pentru noi şi pentru voi !! Dar vă şi rog ceva! Să nu uităm că echipa are nevoie de voi mai mult ca oricând tocmai atunci când lucrurile nu merg. Când pare că suntem la capătul puterilor, avem nevoie de voi să interveniţi ştiind că un simplu strigăt pentru România ne dă o putere imensă. Ca să continuăm lupta şi să o întoarcem în favoarea noastră. Avem mereu nevoie de voi, la greu mai mult decât oricând. Naţionala + Suporterii Români = o singură inimă”, a transmis Edi Iordănescu, pe paginile sale oficiale de socializare.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și