Închide meniul

Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile” EURO 2024! Meci „de foc” pentru tricolori

Viviana Moraru Publicat: 25 iunie 2024, 21:17

Reclamă
Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile EURO 2024! Meci „de foc pentru tricolori

Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în "optimile" EURO 2024

Jucătorii naţionalei, la finalul meciului cu Belgia/ Profimedia

S-a aflat scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile” EURO 2024. „Tricolorii” ar putea avea parte de un duel „de foc”, în cazul în care s-ar clasa pe locul secund în grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Slovacia, în meciul decisiv de la EURO 2024. Partida se va disputa miercuri, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile” EURO 2024

Franţa a încheiat Grupa D pe locul secund, după ce Austria a furnizat surpriza şi s-a clasat pe primul loc, după victoria de senzaţie cu Olanda. Astfel, în cazul în care România va încheia pe locul secund, se va duela cu Franţa în optimi.

România se poate clasa pe locul secund dacă va remiza cu Slovacia şi dacă Belgia va învinge Ucraina. De asemenea, şi în cazul unui rezultat de egalitate, cu goluri multe, în meciul belgienilor, „tricolorii” ar urma de asemenea să se claseze pe locul secund în Grupa E.

În cazul în care va încheia grupa pe locul trei, România se va duela fie cu Spania, fie cu câştigătoarea Grupei C, din care face parte Anglia.

Reclamă
Reclamă 4

România se va califica în optimile EURO 2024 şi cu o înfrângere în faţa Slovaciei, însă nu la mai mult de cinci goluri diferenţă. De asemenea, este nevoie ca Belgia să învingă Ucraina, şi să câştige grupa. În acest caz, Slovacia s-ar clasa pe locul al treilea şi s-ar duela cu Franţa.

Austria, victorie de senzaţie cu Olanda

Austria a învins marţi, la Berlin, scor 3-2, echipa naţională a Olandei, în cadrul grupei D a turneului final Euro 2024. Într-un alt meci, la Dortmund, Franţa şi Polonia au încheiat la egalitate, 1-1.

La Berlin, Austria a deschis scorul foarte repede în faţa echipei Ţărilor de Jos. Prass a primit în partea stângă, a centrat în careu, iar Malen a înscris în propria poartă încercând să respingă printr-o alunecare. Olandezii au alergat după egalare tot restul reprizei însă deşi au dominat nu au reuşit să trimită balonul în plasă. Egalarea a venit imediat după pauză, în minutul 47, atunci când Geertruida a recuperat de la Grillitsch, balonul a ajuns la Xavi Simons, care a alergat în terenul austriecilor, i-a pasat lui Gakpo în careu şi acesta a înscris plasat pentru 1-1.

Reclamă

Austriecii au revenit la conducere în minutul 59, prin Schmid, iar elevii lui Ronald Koeman au egalat în minutul 75, prin Memhis Depay, gol pentru care s-a aşteptat validarea VAR. Însă oamenii lui Ralf Rangnick au revenit la conducere, marcând în minutul 80. Pasă Baumgartner şi gol Sabitzer dintr-un unghi imposibil. Austria a avut un gol anulat pentru ofsaid, dar s-a impus cu 3-2 şi a câştigat grupa D.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:27

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

19:09

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și