Închide meniul
Video

Olaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2024, 20:12

Reclamă

Olaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa

Captură AntenaSport

Olaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa după ce a devenit campion cu FCSB. Pentru Darius Olaru, titlul cu FCSB e primul din carieră. La anul, vrea să-l câştige din nou. După ce a devenit campion, Olaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru joacă cu numărul 27 la FCSB şi a luat primul său titlu din carieră pe 27 aprilie. În disputa cu Armata pentru palmares, FCSB s-a lăudat şi cu al 27-lea titlu în România.

Olaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa

Sincer, nu. Nu prea cred în coincidente. Câţiva prieteni au ţinut şi ei să îmi amintească fix înainte de meci că e ziua 27„, a spus Darius Olaru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cu Farul a fost doar o mică petrecere. Cea mare va fi la meciul cu CFR-ul lui Petrescu, pentru care s-au dat aproape toate biletele. „Va fi special tot ce se va întâmpla. Asteptăm cu nerăbdare meciul cu CFR. Mai mult ca niciodată„, a mai spus Olaru.

Olaru se antrenează pentru o nouă sărbătoare şi anul viitor. (n.r. – pe ce loc ar pune câştigarea titlului) Ar fi clar în top 3 pentru că este un vis devenit realitate. Să câştig titlul şi anul viitor ar fi noul obiectiv„, a mai spus Olaru.

Reclamă

Prietenii i-au blocat telefonul cu mesaje, dar pe cel mai special l-a primit de la mama lui. „Ea e cu mesajele emoţionante şi faţă de ea am o latură mai aşa, mai sensibilă„, a mai spus Olaru.

Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă

Darius Olaru a avut un schimb de replici savuros cu Alex Băluţă, după ce FCSB a cucerit titlul de campioană. Formaţia roş-albastră a învins-o pe Farul cu 2-1 şi a câştigat campionatul.

După bucuria de pe teren şi din peluză, Darius Olaru a venit în faţa jurnaliştilor, dar a fost „întrerupt” de colegii săi. Ştefan Târnovanu, Adrian Şut şi Alex Băluţă au stat în faţa microfoanelor împreună şi s-au distrat.

Reclamă 4 / 0/3

„Nici nu ştiu ce sentimente… Bucurie, am şi plâns. Nişte emoţii de nedescris. Mai mari emoţiile după meci, decât înainte de meci.

(n.r. – de când aştepţi acest moment?) De când am venit aici, de patru ani şi jumătate. Cred că l-am meritat până la urmă”, a spus Alex Băluţă, înainte ca Adrian Şut să îşi facă apariţia.

Adrian Şut: „E prima dată pentru mulţi dintre noi şi cred că merităm această bucurie”.

Chiar dacă FCSB a cucerit titlul, jucătorii lui Elias Charalambous nu au primit încă trofeul:

Alex Băluţă: „Aşteptăm, aşteptăm (n.r. – trofeul). Mai avem trei meciuri, le tratăm serios şi o să ridicăm şi trofeul. E timp de toate”.

Ştefan Târnovanu: „Ne bucurăm şi aşa (n.r. – fără trofeu)”.

Adrian Şut: „Îl avem de mult timp în cap”.

Întrebat despre decizia de a venit la FCSB vara trecută, Alex Băluţă a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegilor săi, după care a intervenit Darius Olaru:

Reclamă

Alex Băluţă: „E un sentiment unic. Nu pot să descriu. Asta am visat de când am intrat în vestiar şi am văzut ce băieţi serioşi sunt, ce calitate au şi mi-am dorit din tot sufletul să mă integrez cât mai repede şi să aduc plus”.

Darius Olaru: „Ai cuvintele la tine, copile”.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” Vezi toate știrile
Citește și