Închide meniul

„Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2024, 15:17

Reclamă
„Ştiu să tund foarte bine! Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere

Un jucător de la FCSB şi-a făcut planuri, după retragere

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere. Valentin Creţu a dezvăluit că se pricepe să tundă, aceasta fiind a doua pasiune a sa, după fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Creţu a rămas la FCSB şi îi va fi prelungit contractul, la finalul sezonului. Acesta a fost la un pas să plece de la formaţia roş-albastră, în iarnă, atunci când intrase în dizgraţiile lui Gigi Becali.

Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere

Valentin Creţu a declarat că pentru moment, nu se gândeşte la retragere, însă atunci când va veni momentul, are deja planurile făcute. Acesta a transmis că vrea să se perfecţioneze în frizerie şi să urmeze cursuri speciale, deoarece aceasta este o mare pasiune a sa.

De asemenea, Valentin Creţu a transmis că va fi alături şi de fiica sa mai mult, aceasta practicând tenisul.

„Planuri am destule după retragere, doar că vreau să mai joc. Mă gândesc uneori de unde are organismul meu atâta energie. După ce mă las, n-am în plan să mai continui cu fotbalul. Sunt pasionat mult de tenis şi îmi doresc să o ajut pe fiica cea mare caare practică tenis.

Reclamă

Vreau să fac şi nişte cursuri. Am mai multe în cap totuşi. Ştiu şi cu frizeria, ştiu să tund foarte bine. Eu mă tund singur de 10 ani. Şi asta a fost o pasiune, tunsul”, a declarat Valentin Creţu, conform orangesport.ro.

Valentin Creţu va continua la FCSB

Mihai Stoica a anunţat prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că lui Valentin Creţu i se va prelungi contractul, MM fiind cucerit de jocul fundaşului, din victoria cu CFR Cluj.

Mihai Stoica a oferit detalii despre transferurile care se vor face la FCSB, din sezonul viitor. MM a transmis că roş-albaştrii au nevoie de o „dublură” pe postul lui Valentin Creţu, de fundaş dreapta, dat fiind faptul că Alexandru Pantea este accidentat şi va reveni pe teren în luna octombrie.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, MM a transmis că Valentin Creţu va rămâne la FCSB, urmând să semneze un nou contract cu roş-albaştrii. Actuala înţelegere a fundaşului de 35 de ani expira în vară.

„Lotul trebuie completat, dar nu masiv. E nevoie de o dublură la Creţu. Creţu va semna prelungirea cu certitudine, cred că a fost cel mai bun de pe teren (n.r. – cu CFR Cluj).

Ok, Coman a marcat un gol fenomenal şi a demonstrat că e de alt nivel, dar Creţu a făcut un meci perfect. Creţu l-a anihilat pe Otele total, cum a făcut cu Mitriţă şi la toate meciurile foarte complicate pentru noi, a fost unul dintre cei mai buni, mereu în top 3.

Creţu rămâne, da, e o ştire. A făcut 35 de ani. O să facă lucruri şi la 45 de ani la ce viaţă are în el, nu e niciun fel de problemă. Dublură la Creţu, da, că Pantea vine mai târziu, în septembrie, octombrie, iar noi începem sezonul”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și