Închide meniul

Prima reacţie a lui Kylian Mbappe, după ce a câştigat un nou titlu cu PSG! Este tot mai aproape de o performanţă colosală

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2024, 8:55

Reclamă
Prima reacţie a lui Kylian Mbappe, după ce a câştigat un nou titlu cu PSG! Este tot mai aproape de o performanţă colosală

Prima reacţie a lui Kylian Mbappe, după ce a câştigat un nou titlu cu PSG

Kylian Mbappe, la finalul meciului / Profimediaimages

A apărut prima reacţie a lui Kylian Mbappe, după ce starul francez a câştigat un nou titlu cu PSG. Atacantul în vârstă de 25 de ani şi-a mai adăugat un trofeu în palmares, la ultimul său sezon în tricoul granzilor Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a remizat cu Le Havre, scor 3-3, şi a devenit matematic campioană cu trei etape înainte de final. Trimis pe teren după pauză de Luis Enrique, Mbappe nu a reuşit să marcheze dar rămâne lider detaşat în clasamentul golgheterilor din Ligue 1. Are 26 de goluri, cu 9 mai mult decât urmăritorul său Jonathan David.

Prima reacţie a lui Kylian Mbappe, după ce a câştigat un nou titlu cu PSG

Mbappe, care s-ar fi înţeles deja cu Real Madrid, a cucerit al 6-lea titlu cu PSG. Poate contribui la un sezon cu adevărat istoric, în care parizienii să câştige patru trofee. PSG va juca în finala Cupei Franţei cu Olympique Lyon, pe 25 mai, în direct în AntenaPLAY. Câştigătoarea a Supercupei, PSG este în cărţi şi pentru ridicarea trofeului Champions League. O aşteaptă o dublă „de foc” în semifinale cu Borussia Dortmund.

Kylian nu a oferit declaraţii după ce PSG a devenit campioana Franţei, dar a avut o primă reacţie pe reţelele sociale. A distribuit imaginea specială postată de club şi a adăugat mai multe emoji care înfăţişează inimi.

Reclamă

Cotat la 180 de milioane de euro, Kylian Mbappe va pleca gratis de la PSG. 43 de goluri şi 10 pase decisive a înscris, în acest sezon, în cele 44 de meciuri din toate competiţiile.

PSG a devenit campioana Franţei pentru a 12-a oară

La 24 de ore după remiza cu Le Havre de sâmbătă, scor 3-3, echipa Paris Saint-Germain a fost încoronată campioana Franţei, graţie înfrângerii rivalei Monaco la Lyon.

Câştigătoare a campionatului Franţei în 1986 şi 1994, şi apoi de nouă ori sub conducerea Qatar Sports Investments (2013-16, 2018-20, 2022-23), Paris Saint-Germain şi-a adjudecat duminică al 12-lea titlu naţional, în timp ce vicecampioana Monaco a pierdut cu 2-3 la Lyon, în etapa a 31-a din Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Este al 50-lea trofeu al lPSG, în total, dintre care 32 au fost cucerite de când QSI a preluat clubul, în 2011.

Neînvinsă în ultimele 26 de meciuri din Ligue 1 şi învinsă o singură dată de la începutul sezonului, în septembrie, împotriva lui Nice (2-3) pe Parc des Princes, PSG a preluat conducerea în etapa a 12-a şi nu a mai cedat-o după aceea, notează Le Figaro.

PSG, care a câştigat deja Supercupa Franţei la începutul anului 2024, este încă în cursă pentru ceea ce ar fi o cvadruplă istorică: are finala Cupei Franţei, cu Lyon, la 25 mai, şi va juca în semifinalele Ligii Campionilor împotriva lui Dortmund, la 1 şi 7 mai.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY 23:42 VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League 23:33 Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!” 23:02 Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?” 22:23 Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo 22:20 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 VIDEOFinlanda – Elveţia 1-3 şi Suedia – Slovacia 6-1 au fost în AntenaPLAY. S-a terminat faza grupelor la CM de hochei 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” Vezi toate știrile
Citește și