Închide meniul

Edi Iordănescu se simte iritat din cauza naţionalei României! Mesajul manifest al fostului antrenor de la CFR: „Nu credeam că o să trăiesc clipa asta”

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2021, 22:16 / Actualizat: 11 iunie 2021, 0:14

Reclamă
Edi Iordănescu se simte iritat din cauza naţionalei României! Mesajul manifest al fostului antrenor de la CFR: „Nu credeam că o să trăiesc clipa asta

Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său

Hepta

Edi Iordănescu se simte iritat o zi înaintea startului Campionatului European. Iordănescu Junior este dezamăgit de faptul că România va găzdui meciuri la EURO, dar naţionala lui Rădoi a ratat calificarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a ratat calificarea la EURO 2020 după ce a pierdut barajul din Liga Naţiunilor cu Islanda.

Edi Iordănescu se simte iritat cu o zi înaintea startului Campionatului European

Mâine debutează “Euro”!! Toţi cei care iubim acest fenomen suntem entuziasmaţi, dar nu credeam că o să trăiesc clipă în care să avem jocuri de turneu final în România, fără România„, a scris Edi Iordănescu pe reţelele de socializare!

Euro 2020 | Arena Naţională va găzdui 4 partide din cadrul competiţiei

Arena Naţională va găzdui 4 meciuri la Euro 2020, dar, din păcate, Capitala nu va avea fan zone-uri, astfel că suporterii ce vor veni în România pentru partidele favoriţilor vor avea posibilităţi limitate.

Reclamă

UEFA a luat decizia legată de toate ţările organizatoare, din cauza restricţiilor guvernamentale. Pe de altă parte, premierul Florin Cîţu anunţa, miercuri, că pe Arena Naţională vor fi prezenţi doar suporteri vaccinaţi. 

Bucureştiul va câştiga o sumă uriaşă de bani după găzduirea Euro 2020

Conform profit.ro care citează Pitchinvasion, Bucureştiul va câştiga 3.6 de milioane de euro, ţinând cont că la meciuri vor participa pe Arena Naţională doar 13.000 de oameni, 25% din capacitatea stadionului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru Vezi toate știrile
Citește și