Închide meniul
Foto

Euro 2020 | Imagini superbe de pe Arena Naţională! A apărut şi curcubeul! România a găzduit primul meci din istorie la un turneu final

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2021, 19:15 / Actualizat: 13 iunie 2021, 21:47

Reclamă

Imagini superbe de pe Arena Naţională. Suporterii au creat o atmosferă de senzaţie înainte de Macedonia de Nord – Austria. În timpul partidei a apărut şi curcubeul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini superbe de pe Arena Naţională! România găzduieşte primul meci din istorie la un turneu final

Chiar dacă au fost emoţii după ce potopul din Bucureşti a inundat ieri cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională arată superb, iar gazonul se prezintă în condiţii foarte bune. Fanii macedoneni şi austrieci au făcut show. Doar 25% din capacitatea arenei din Capitală a fost ocupată pentru prima confruntarea din grupa C.

AS.ro

Jandarmii, discuţii cu fanii străini înainte de Austria – Macedonia de Nord

Jandarmeria Capitalei a anunţat că în Centrul Vechi a avut loc o acţiune preventivă de informare a suporterilor străini care vor fi prezenţi la meciul Austria – Macedonia de Nord cu privire la regulile ce trebuie respectate.

“Astăzi, am fost prezenţi în Centrul Istoric al Capitalei, în cadrul unei acţiuni preventive, pentru a informa suporterii străini care vor lua parte la primul eveniment sportiv din cadrul EURO 2020, ce se va disputa duminică, pe Arena Naţională, cu privire la principalele reguli ce trebuie respectate şi pentru a le oferi sfaturi utile pentru ca timpul petrecut în ţară noastră să fie unul plăcut şi în siguranţă”, a precizat Jandarmeria Capitalei.

Reclamă

De asemenea, jandarmii bucureşteni, alături de poliţişti din Capitală, au discutat şi cu administratorii teraselor, pentru a conştientiza importanţa respectării tuturor măsurilor stabilite pentru evenimentul sportiv. La acţiune au fost prezenţi şi poliţişti austrieci şi macedoneni.

Euro 2020 | Programul partidelor de la Euro de pe Arena Naţională

România, gazdă a EURO 2020. Patru meciuri se vor disputa la Bucureşti

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

Pe cel mai mai mare stadion din România se vor duela echipele din Grupa C.

Reprezentativele Austriei, Macedoniei de Nord şi Ucrainei vin să joace la noi în ţară. Cele trei meciuri din faza grupelor, care se dispută la Bucureşti, sunt:

  • Austria – Macedonia de Nord, 13 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Macedonia de Nord, 17 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Austria, 21 iunie, Arena Naţională

Pe 28 iunie este programată şi confruntarea din „optimi”. În România vine câştigătoarea grupei F. O va avea adversară pe ocupanta locului 3 din grupele A, B sau C.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian Vezi toate știrile
Citește și