Închide meniul

Martin Braithwaite nu şi-a revenit după ce Christian Eriksen a fost la un pas de tragedie: „A fost oribil! Sunt afectat!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2021, 14:35

Reclamă
Martin Braithwaite nu şi-a revenit după ce Christian Eriksen a fost la un pas de tragedie: „A fost oribil! Sunt afectat!

Profimedia

Martin Braithwaite, alături de Christian Eriksen

Martin Braithwaite nu şi-a revenit după ce Christian Eriksen a fost la un pas de tragedie. Atacantul a fost şocat de momentul de la Copenhaga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Martin Braithwaite nu şi-a revenit după ce Christian Eriksen a fost la un pas de tragedie: „Sunt afectat!”

Braithwaite era pe teren când Eriksen s-a prăbuşit şi a fost resuscitat pe teren. Atacantul s-a rugat pentru viaţa colegului său, care, în aceste momente, este stabil. Totuşi, vârful nu şi-a revenit în totalitate.

„A fost oribil! Sunt afectat după cele întâmplate. Cel mai important este că este că el şi-a revenit. Suntem motivaţi să jucăm pentru el. Au fost multe gânduri, iar fotbalul nu s-a aflat printre ele în acele momente. Nu ştiu cum am ajuns să facem acel scut uman. Am avut de luat o decizie. A fost ceva unic, sunt mândru de modul în care am reacționat noi, ca și echipă!”, a spus Martin Braithwaite, citat de sport.tv2.dk.

Christian Eriksen, mesaj emoţionant de pe patul de spital: „Vă mulțumesc, nu mă voi da bătut!”

Christian Eriksen, mesaj emoţionant de pe patul de spital. Starul danez a fost aproape de tragedie, după ce s-a prăbuşit pe teren şi a fost resuscitat. Momentul a şocat lumea fotbalului, iar colegii, suporterii, indiferent de echipă, şi jucătorii din întreaga lumea s-au rugat pentru viaţa internaţionalului danez.

De pe patul de spital, acesta a transmis un mesaj emoţionant în care le mulţumeşte tuturor pentru sprijinul acordat: „Vă mulțumesc, nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înțeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine”, a transmis Christian Eriksen prin intermediul Gazzetta dello Sport.

Reclamă
Christian Eriksen, momente dramatice la Euro 2020 / Foto: Profimedia
Christian Eriksen, momente dramatice la Euro 2020 / Foto: Profimedia
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile Vezi toate știrile
Citește și