Închide meniul

Christian Eriksen, mesaj emoţionant de pe patul de spital: „Vă mulțumesc, nu mă voi da bătut!” Prima reacţie a starului danez după ce a fost la un pas de tragedie

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2021, 9:13

Christian Eriksen, mesaj emoţionant de pe patul de spital: „Vă mulțumesc, nu mă voi da bătut! Prima reacţie a starului danez după ce a fost la un pas de tragedie

Christian Eriksen, momente dramatice la Euro 2020 / Foto: Profimedia

Christian Eriksen, momente dramatice la Euro 2020 / Foto: Profimedia

Christian Eriksen, mesaj emoţionant de pe patul de spital. Starul danez a trecut recent prin cel mai greu moment al vieţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christian Eriksen, mesaj emoţionant de pe patul de spital: „Nu mă voi da bătut!”

Superstarul danez s-a prăbuşit pe teren şi a fost resuscitat. Momentul a şocat lumea fotbalului, iar colegii, suporterii, indiferent de echipă, şi jucătorii din întreaga lumea s-au rugat pentru viaţa internaţionalului danez. De pe patul de spital, acesta a transmis un mesaj emoţionant în care le mulţumeşte tuturor pentru sprijinul acordat.

„Vă mulțumesc, nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înțeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine”, a transmis Christian Eriksen prin intermediul Gazzetta dello Sport.

Citește și:

Christian Eriksen, aproape de tragedie

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, fără să fie lovit de nimeni. Minutele care au urmat au fost dramatice. Medicii l-au resucitat direct pe teren.

Reclamă

Jucătorii și cei din staff au izbucnit în plâns, în timp ce fanii se rugau pentru viaţa starului de la Inter. După minute bune, jucătorul a fost scos de pe teren. Colegii din naţionala Danemarcei au făcut un zid în jurul lui Eriksen, pentru ca nu apărea imagini cu jucătorul inconştient.

Eriksen a fost transportat la spital conștient. Inițial suspendat, meciul a fost reluat odată ce mijlocaşul a fost stablizat la spital. Acesta le-a cerut personal fotbaliștilor Danemarcei să continue partida, prin FaceTime, de pe patul de spital.

“Era dus. I-am făcut manevre de resuscitare şi a fost un stop cardiac. Cât de aproape eram noi? Nu ştiu, l-am adus înapoi, a fost destul de rapid. Nu sunt cardiolog, aşa că nu pot spune de ce s-a întâmplat, las asta pe seama experţilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care el este încă în spital, ca să se descopere ce s-a întâmplat. El este treaz acum şi răspunde la întrebări relevant şi clar. Inima bate din nou”, a spus Morten Boesen, medicul naţionalei Danemarcei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Christian Eriksen, mesaj emoţionant de pe patul de spital
  • Prima reacţie a starului danez după ce a fost la un pas de tragedie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și