Închide meniul

Euro 2020 | Spania – Suedia 0-0. Prima bombă de la Campionatul European. Ibericii i-au umilit pe nordici la posesie, dar au ratat din toate poziţiile

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2021, 23:55

Reclamă
Euro 2020 | Spania – Suedia 0-0. Prima bombă de la Campionatul European. Ibericii i-au umilit pe nordici la posesie, dar au ratat din toate poziţiile

Profimedia

Spania - Suedia

Spania – Suedia 0-0

Spaniei a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, la Sevilla, în compania selecţionatei Suediei, în grupa E de la Euro-2020. Echipa antrenată de Luis Enrique a dominat copios, însă a ratat din toate poziţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 90:  S-a terminat meciul. Spania n-a reușit să-i dea gol Suediei, deși a avut o posesie de 76%.

Min 89: Ocazie monumentală pentru Spania! Gerard Moreno nu reușește să-l învingă pe Robin Olsen din numai câțiva metri.

Min 60: Încă o ocazie uriaşă pentru Suedia. Isak s-a distrat cu apărarea Spaniei, i-a pasat lui Berg, dar acesta a ratat incredibil.

Min. 45: Pauză la Sevilla.

Reclamă

Min 40: Ocazie monumentală pentru Suedie! Alexander Isak a profitat de un moment de adormire în apărarea Spaniei, dar șutul său a fost deviat în bară de Marcos Llorente.

Min 37: Ocazie uriașă pentru Spania! Singur cu portarul Suediei, Morata a șutat pe lângă poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min 28: Ocazie și pentru Koke! Jucătorul lui Atletico Madrid a șutat peste poartă dintr-o poziție bună.

Min. 15: Prima mare o ocazie a meciului. Dani Olmo reia cu capul, însă Olsen a avut un reflex uluitor.

Min 10: Spania a dominat primele minute de joc și i-a „ascuns” mingea Suediei. 89% a fost posesia naționalei lui Erinque în primele 10 minute.

Min 1 : A început meciul între Spania și Suedia.

Spania: Unai Simon – Alba, Laporte, Pau Torres, Llorente – Pedri, Rodri, Koke – Dani Olmo, Morata, Torres

Rezerve: Eric Garcia, Thiago, Azpilicueta, Llorente, Sarabia, Moreno, Robert Sanchez, Gaya, Fabian Ruiz, Oyarzabal, De Gea, Adama Traore

Reclamă

Antrenor: Luis Enrique

Suedia: Olsen – Augustinsson, Lindelof, Marcus Danielsson, Lustig – Forsberg, Olsson, Ekdal, Larsson – Isak, Berg

Rezerve: Bengtsson, Jansson, Claesson, Svensson, Quaison, Helander, Jordan Larsson, Jens Cajuste, Krafth, Sema, Johnsson, Nordfelt

Antrenor: Jan Olof Andersson

Echipa de start a Spaniei

Echipa de start a Suediei

Spania şi Suedia se întâlnesc în meciul zilei de la Euro 2020. Cele două formaţii se întâlnesc pe „Estadio de La Cartuja” din Sevilla.

Spania – Suedia, LIVE SCORE pe AS.ro! Meci de cinci stele la Sevilla

Spania face parte din grupa E la Euro, alături de Suedia, Polonia şi Slovacia. Ibericii visează să repete parcursul încheiat cu câştigarea trofeului în 2008, cu Luis Aragones, şi în 2012, cu Vicente del Bosque.

Dintre toate echipele, ibericii au avut în calificări cele mai multe şuturi, 227 la număr, o posesie de 70% şi un procent de pase reuşite care ajunge la 91%. Totuşi, Luis Enrique rămâne cu picioarle pe pământ: „Nu suntem favoriţi”, a spus selecţionerul Spaniei.

Suedezii sunt cu moralul ridicat înaintea confruntării cu Spania. „Faptul că începem Euro împotriva Spaniei este amuzat”, spune Alexander Isak.

Sergio Ramos şi Zlatan Ibrahimovic sunt marii absenţi de la Euro. Legenda lui Real Madrid nu a lipsit din 2006 încoace n-a lipsit la niciun turneu final, însă a fost lăsat în afara lotului din cauza situaţiei dificile în care s-a aflat la finalul sezonului. De cealaltă parte, marele suedez s-a accidentat la AC Milan şi nu a putut fi convocat.

Suedezul s-a accidentat

Echipele probabile: 

Spania: Simon – Llorente, Laporte, Pau Torres, Alba – Thiago, Rodri, Koke – Ferran Torres, Morata, Moreno

Selecționer: Luis Enrique

Suedia: Olsen – Lustig, Lindelof, Danielson, Augustinsson – Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg – Isak, Berg

Selecționer: Janne Andersson

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și