Închide meniul

Euro 2020 | Spania – Suedia 0-0. Prima bombă de la Campionatul European. Ibericii i-au umilit pe nordici la posesie, dar au ratat din toate poziţiile

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2021, 23:55

Euro 2020 | Spania – Suedia 0-0. Prima bombă de la Campionatul European. Ibericii i-au umilit pe nordici la posesie, dar au ratat din toate poziţiile

Profimedia

Spania - Suedia

Spania – Suedia 0-0

Spaniei a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, la Sevilla, în compania selecţionatei Suediei, în grupa E de la Euro-2020. Echipa antrenată de Luis Enrique a dominat copios, însă a ratat din toate poziţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 90:  S-a terminat meciul. Spania n-a reușit să-i dea gol Suediei, deși a avut o posesie de 76%.

Min 89: Ocazie monumentală pentru Spania! Gerard Moreno nu reușește să-l învingă pe Robin Olsen din numai câțiva metri.

Min 60: Încă o ocazie uriaşă pentru Suedia. Isak s-a distrat cu apărarea Spaniei, i-a pasat lui Berg, dar acesta a ratat incredibil.

Min. 45: Pauză la Sevilla.

Reclamă

Min 40: Ocazie monumentală pentru Suedie! Alexander Isak a profitat de un moment de adormire în apărarea Spaniei, dar șutul său a fost deviat în bară de Marcos Llorente.

Min 37: Ocazie uriașă pentru Spania! Singur cu portarul Suediei, Morata a șutat pe lângă poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min 28: Ocazie și pentru Koke! Jucătorul lui Atletico Madrid a șutat peste poartă dintr-o poziție bună.

Min. 15: Prima mare o ocazie a meciului. Dani Olmo reia cu capul, însă Olsen a avut un reflex uluitor.

Min 10: Spania a dominat primele minute de joc și i-a „ascuns” mingea Suediei. 89% a fost posesia naționalei lui Erinque în primele 10 minute.

Min 1 : A început meciul între Spania și Suedia.

Spania: Unai Simon – Alba, Laporte, Pau Torres, Llorente – Pedri, Rodri, Koke – Dani Olmo, Morata, Torres

Rezerve: Eric Garcia, Thiago, Azpilicueta, Llorente, Sarabia, Moreno, Robert Sanchez, Gaya, Fabian Ruiz, Oyarzabal, De Gea, Adama Traore

Reclamă

Antrenor: Luis Enrique

Suedia: Olsen – Augustinsson, Lindelof, Marcus Danielsson, Lustig – Forsberg, Olsson, Ekdal, Larsson – Isak, Berg

Rezerve: Bengtsson, Jansson, Claesson, Svensson, Quaison, Helander, Jordan Larsson, Jens Cajuste, Krafth, Sema, Johnsson, Nordfelt

Antrenor: Jan Olof Andersson

Echipa de start a Spaniei

Echipa de start a Suediei

Spania şi Suedia se întâlnesc în meciul zilei de la Euro 2020. Cele două formaţii se întâlnesc pe „Estadio de La Cartuja” din Sevilla.

Spania – Suedia, LIVE SCORE pe AS.ro! Meci de cinci stele la Sevilla

Spania face parte din grupa E la Euro, alături de Suedia, Polonia şi Slovacia. Ibericii visează să repete parcursul încheiat cu câştigarea trofeului în 2008, cu Luis Aragones, şi în 2012, cu Vicente del Bosque.

Dintre toate echipele, ibericii au avut în calificări cele mai multe şuturi, 227 la număr, o posesie de 70% şi un procent de pase reuşite care ajunge la 91%. Totuşi, Luis Enrique rămâne cu picioarle pe pământ: „Nu suntem favoriţi”, a spus selecţionerul Spaniei.

Suedezii sunt cu moralul ridicat înaintea confruntării cu Spania. „Faptul că începem Euro împotriva Spaniei este amuzat”, spune Alexander Isak.

Sergio Ramos şi Zlatan Ibrahimovic sunt marii absenţi de la Euro. Legenda lui Real Madrid nu a lipsit din 2006 încoace n-a lipsit la niciun turneu final, însă a fost lăsat în afara lotului din cauza situaţiei dificile în care s-a aflat la finalul sezonului. De cealaltă parte, marele suedez s-a accidentat la AC Milan şi nu a putut fi convocat.

Suedezul s-a accidentat

Echipele probabile: 

Spania: Simon – Llorente, Laporte, Pau Torres, Alba – Thiago, Rodri, Koke – Ferran Torres, Morata, Moreno

Selecționer: Luis Enrique

Suedia: Olsen – Lustig, Lindelof, Danielson, Augustinsson – Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg – Isak, Berg

Selecționer: Janne Andersson

Recomandări
  • Spania – Suedia 0-0
  • „Furia Roja”, ținută în șah de „Vikingi”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și