Închide meniul
VIDEO

Euro 2020 | Cel mai „Schick” gol al turneului! Patrik Schick, execuție extraterestră de la 49 de metri. Record absolut pentru Campionarul European

Alexandru Ivan Publicat: 14 iunie 2021, 17:34

Reclamă
Euro 2020 | Cel mai „Schick gol al turneului! Patrik Schick, execuție extraterestră de la 49 de metri. Record absolut pentru Campionarul European

Profimedia

Patrik Schick, supergol la Euro 2020

Patrik Schick, supergol la Euro 2020. Uriașul de 1,87 metri a fost omul meciului în Scoția – Cehia. Atacantul lui Bayer Leverkusen a deschis scorul pentru naționala sa chiar înainte de pauză, cu o lovitură de cap plasată perfect. În repriza a doua, Schick a oferit un moment antologic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrik Schick, supergol la Euro 2020

În căutarea egalării, Scoția a luat cu asalt careul lui Vaclik. Cehii s-au apărat eroic și au reușit, la un moment dat, să trimită balonul spre centrul terenului, acolo unde Patrik Schick era izolat între fundașii scoțieni.

Deși era pe cont propriu, asta nu l-a împiedicat pe Schick. Atacantul lui Bayer Leverkusen și-a făcut mingea pe piciorul stâng și l-a văzut ieșit pe portarul Marshall. Schick n-a stat pe gânduri și a șutat de la 49 de metri.

Mingea a căpătat o boltă perfectă și, cu mult efect, s-a oprit în plasa porții scoțiene. Este, fără îndoială, cel mai tare gol de până acum înscris la turneul final. Patrik Schick, supergol la Euro 2020

Reclamă

VIDEO AICI CU GOLUL LUI PATRIK SCHICK

A fost al 12-lea gol pentru Patrik Schick în tricoul naționalei Cehiei, în 25 de apariții. Acesta a debutat la seniori în urmă cu 5 ani. Golul său din meciul cu Scoția este reușita de la cea mai mare depărtare față de poarta adversă din istoria Euro.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Patrik Schick este primul jucător ceh din ultimii 17 ani care reușește o dublă într-un meci de la Euro. Precedentul a fost Milan Baros, care a fost golgheter la ediția din 2004.

Ultimele două confruntări dintre Scoţia şi Cehia s-au încheiat cu victoria scoţienilor. Aceştia au câştigat meciurile din Liga Naţiunilor disputate în 2020, scor 2-1 în tur şi 1-0 în retur. Ultima victorie a Cehiei în fața Scoției a fost în 2010, în preliminariile pentru Euro 2012.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și