Închide meniul

Euro 2020 | Cristiano Ronaldo, „dublă” pentru istorie! L-a depășit pe Michel Platini și a devenit cel mai bun marcator din istoria EURO. Ce record țintește acum

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2021, 21:14 / Actualizat: 15 iunie 2021, 22:46

Reclamă
Euro 2020 | Cristiano Ronaldo, „dublă pentru istorie! L-a depășit pe Michel Platini și a devenit cel mai bun marcator din istoria EURO. Ce record țintește acum

Profimedia

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria EURO

Cristiano Ronaldo a avut o evoluție ștearsă aproape tot meciul, dar finalul i-a aparținut în totalitate. După ce Portugalia a deschis scorul norocos prin Raphael Guerreiro, lusitanii au obținut un penalty după o cădere în careu a lui Rafa Silva. Așa cum era de așteptat. Cristiano Ronaldo nu a dat greș de la punctul cu var.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria EURO

Al doilea gol al lui Ronaldo a fost o bijuterie. Starul lui Juventus a reușit o combinație de efect cu Bruno Fernandes, iar apărarea Ungariei a rămas fără reacție. Ronaldo, în poziție de finalizare, l-a driblat și pe Gulacsi și a îndeplinit o simplă formalitate.

Au fost golurie cu numărul 10 și 11 pentru Cristiano Ronaldo la Campionatul European. Până acum, doar legendarul Michel Platini avea mai multe (9). Noul record îi aparține oficial lui Cristiano Ronaldo.

De asemenea, Cristiano Ronaldo este singurul jucător din istoria fotbalului care a jucat la cinci turnee ale campionatului european. Starul lusitan debuta la EURO în 2004, iar de atunci nu a ratat nicio ediție. În plus, Ronaldo a marcat la fiecare EURO în care a participat, record absolut.

Reclamă

Mai mult, Ronaldo are șansa de a deveni și golgheterul all-time la nivel de echipe naționale. În acest moment, recordul îi aparține iranianul Ali Daei (109 goluri). După „dubla” din meciul cu Ungaria, Cristiano a ajuns la 106 reușite în tricoul Portugaliei.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și