Închide meniul

Euro 2020 | Cristiano Ronaldo, „dublă” pentru istorie! L-a depășit pe Michel Platini și a devenit cel mai bun marcator din istoria EURO. Ce record țintește acum

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2021, 21:14 / Actualizat: 15 iunie 2021, 22:46

Euro 2020 | Cristiano Ronaldo, „dublă pentru istorie! L-a depășit pe Michel Platini și a devenit cel mai bun marcator din istoria EURO. Ce record țintește acum

Profimedia

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria EURO

Cristiano Ronaldo a avut o evoluție ștearsă aproape tot meciul, dar finalul i-a aparținut în totalitate. După ce Portugalia a deschis scorul norocos prin Raphael Guerreiro, lusitanii au obținut un penalty după o cădere în careu a lui Rafa Silva. Așa cum era de așteptat. Cristiano Ronaldo nu a dat greș de la punctul cu var.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria EURO

Al doilea gol al lui Ronaldo a fost o bijuterie. Starul lui Juventus a reușit o combinație de efect cu Bruno Fernandes, iar apărarea Ungariei a rămas fără reacție. Ronaldo, în poziție de finalizare, l-a driblat și pe Gulacsi și a îndeplinit o simplă formalitate.

Au fost golurie cu numărul 10 și 11 pentru Cristiano Ronaldo la Campionatul European. Până acum, doar legendarul Michel Platini avea mai multe (9). Noul record îi aparține oficial lui Cristiano Ronaldo.

De asemenea, Cristiano Ronaldo este singurul jucător din istoria fotbalului care a jucat la cinci turnee ale campionatului european. Starul lusitan debuta la EURO în 2004, iar de atunci nu a ratat nicio ediție. În plus, Ronaldo a marcat la fiecare EURO în care a participat, record absolut.

Reclamă

Mai mult, Ronaldo are șansa de a deveni și golgheterul all-time la nivel de echipe naționale. În acest moment, recordul îi aparține iranianul Ali Daei (109 goluri). După „dubla” din meciul cu Ungaria, Cristiano a ajuns la 106 reușite în tricoul Portugaliei.

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și