Închide meniul

Euro 2020 | Anglia – Scoţia 0-0. Starurile lui Southgate au dezamăgit! Scoțienii au fost aproape să dea lovitura pe Wembley

Mihai Ispas Publicat: 18 iunie 2021, 23:50

Reclamă
Euro 2020 | Anglia – Scoţia 0-0. Starurile lui Southgate au dezamăgit! Scoțienii au fost aproape să dea lovitura pe Wembley

Profimedia

Anglia - Scoția

Euro 2020 | Anglia – Scoţia 0-0

Reprezentativa Angliei a remizat, vineri seară, scor 0-0, cu selecţionata Scoţiei, într-un meci disputat pe Stadionul Wembley, în grupa D a Campionatului European. Partida a fost arbitrată de spaniolul Antonio Mateu Lahoz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În aceeaşi grupă, Croaţia şi Cehia au remizat, scor 1-1. Ultima etapă a grupei D programează, la 22 iunie, partidele Croaţia – Scoţia şi Cehia – Anglia.

Clasament: 1. Cehia – 4 puncte, 2. Anglia – 4 puncte, 3. Croaţia – un punct, 4. Scoţia – un punct.

Min 90: Final de meci! Anglia și Scoția termină la egalitate, 0-0.

Min 60: Ocazie pentru Scoția! Lovitura de cap a lui Dykes l-a învins pe Pickford, dar Mings a scos mingea de pe linia porții.

Reclamă
Reclamă

Min 47: Ocazie pentru Anglia! Mason Mount a șutat violent de la distanță, dar Marshall a avut o intervenție extraordinară.

Min 45: Pauză! Este 0-0.

Min. 31: Ocazie Scoția! O’Donnell a tras din voleu, însă Pickford a avut o intervenţie uluitoare.

Reclamă

Min 5: Ocazie pentru Anglia! John Stones s-a înălțat superb la o lovitură de colț, dar lovitura sa de cap s-a dus în bară.

Min 1: A început meciul.

Anglia: Pickford – James, Stones, Mings, Shaw – Rice, Phillips – Foden, Mount, Sterling – Kane
Selecționer: Gareth Southgate

Scoția: Marshall – McTominay, Hanley, Tierney – O’Donnell, McGin, Gilmour, McGregor, Robertson – Dykes, Adams
Selecționer: Steve Clarke

Anglia – Scoţia este cel mai aşteptat meci al zilei la Euro 2020. Jucătorii lui Gareth Southgate vin după succesul cu 1-0 contra Croaţiei. În schimb, Scoţia a fost învinsă cu 2-0 de Cehia.

Cu 25 de ani şi 3 zile în urmă, Anglia şi Scoţia se înfruntau tot în grupe la Euro 1996. Anglia s-a impus atunci cu 2-0, iar reuşita cu care Paul Gascoigne a stabilit scorul final a intrat în istorie. Puteţi vedea imaginile, AICI.

Anglia vine după 7 victorii la rând, dintre care ultimele trei au fost obţinute cu acelaşi scor, 1-0: cu Austria, România şi Croaţia.

Anglia şi Scoţia nu au remizat pe Wembley în ultimele 15 meciuri. Au fost 11 victorii pentru gazde şi 4 pentru scoţieni.

Echipele probabile

Anglia (4-2-3-1): Pickford – James, Stones, Mings, Shaw – Rice, Phillips – Grealish, Mount, Sterling – Kane

Scoţia (3-4-1-2): Marshall – Hendry, Hanley, Tierney – O’Donnell, McTominay, McGinn, Robertson – Armstrong – Dykes, Adams

Nebunie la Londra! Mii de fanii scoţieni au venit pentru meciul cu Anglia

Peste 20.000 de mii de fani scoţieni sunt aşteptaţi la Londra, deşi au la dispoziţie doar 2.800 de locuri pe stadionul Wembley. Oaspeţii au petrecut pe străzi şi în parcuri încă de ieri!

Toate trenurile care fac legătura între Glasgow şi Londra, vineri, până la ora partidei, sunt rezervate în totalitate. Poliţia a emis un ordin prin care agenţii au puteri sporite de dispersa fanii turbulenţi.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:25

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY. Echipele de start

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagine de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și