Închide meniul
Foto

Euro 2020 | Nebunie la Londra! Mii de fanii scoţieni au venit pentru meciul cu Anglia. Măsura extremă luată de autorităţi

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 18 iunie 2021, 12:38 / Actualizat: 18 iunie 2021, 16:08

Euro 2020 | Nebunie la Londra! Mii de fanii scoţieni au venit pentru meciul cu Anglia. Măsura extremă luată de autorităţi

Profimedia

Fani scoţieni la Londra

Nebunie la Londra! Mii de fani scoţieni au sărbătorit pe străzi şi în parcuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nebunie la Londra! Mii de fanii scoţieni au venit pentru meciul cu Anglia

Poliţia a emis un ordin prin care agenţii au puteri sporite de dispersa fanii turbulenţi. Ordinul este valabil timp de 48 de ore, scrie Evening Standard.

Scoţienii au la dispoziţie doar 2.800 de locuri pe stadionul Wembley, dar gazdele au estimat că vor veni cel puţin 20.000! Primarul Sadiq Khan i-a rugat pe cei care nu au bilet să nu călătorească la Londra. Apelul său a fost ignorat.

Toate trenurile care fac legătura între Glasgow şi Londra, vineri, până la ora partidei, sunt rezervate în totalitate. Din 1998, au aşteptat fanii Scoţiei să participe din nou un turneul final. Ei au picat în grupă chiar cu rivalii din Anglia.

Reclamă

Euro 2020 | Show în tribunele Arenei Naţionale la Ucraina – Macedonia de Nord

Şi la Bucureşti, fanii au făcut show. Ucraina – Macedonia de Nord a fost cel de-al doilea găzduit de Arena Naţională, la Euro 2020.

Aproximativ 9.000 de fani au luat loc în tribune. La fel ca la partida trecută, dintre Austria şi Macedonia de Nord.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul lor selecţioner, Anghel Iordănescu, a venit pe fugă la stadion. El a trecut în viteză pe lângă reporteri şi nu a vrut să precizeze de la cine a primit bilet. Dar a luat loc la sectorul VIP.

„Mă grăbesc, vreau să prind imnul! Vă asigur că am bilet într-un loc bun. O să văd bine meciul”, a spus fostul selecţioner al României de la CM 1994, Anghel Iordănescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și