Închide meniul

Euro 2020 | Sir Alex Ferguson a pățit-o ca Hagi și Popescu. Legendarul antrenor a fost interzis la VIP la meciul Anglia – Scoția

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iunie 2021, 21:30

Euro 2020 | Sir Alex Ferguson a pățit-o ca Hagi și Popescu. Legendarul antrenor a fost interzis la VIP la meciul Anglia – Scoția

Sir Alex Ferguson vrea ca Ronaldo să ia Balonul de Aur

Profimedia

Sir Alex Ferguson, venit la meci cu mașina personală, a fost interzis în parcarea VIP a stadionului Wembley. Deși a scris istorie pe banca lui Manchester United, Ferguson a trebuit să-și caute alt loc de parcare, printre mașinile suporterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sir Alex Ferguson, interzis la VIP pe Wembley

Sir Alex va fi suporterul Scoției în confruntarea cu Anglia. Echipa lui nu a avut noroc în primul meci de la Euro 2020, fiind învinsă cu 2-0 de Cehia.

Cu 25 de ani şi 3 zile în urmă, Anglia şi Scoţia se înfruntau tot în grupe la Euro 1996. Anglia s-a impus atunci cu 2-0, iar reuşita cu care Paul Gascoigne a stabilit scorul final a intrat în istorie. Puteţi vedea imaginile, AICI.

Ferguson a câștigat 49 de trofee în timpul ilustrei sale cariere, ridicând deasupra capului Cupa Europei cu Aberdeen, în 1983, și Liga Campionilor de două ori cu Man United, în 1999 și 2008.

Reclamă

Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu, umiliți pe Arena Națională

La primul meci din istoria Euro disputat în România, legendele fotbalului nostru au stat la tribuna a doua. În schimb, oficialii FRF și mai mulți oameni politici au ocupat locuri la VIP.  Toate astea în condițiile în care Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu sunt cei mai selecționați jucători din istoria echipei naționale.

La VIP au stat mai mulţi oameni politici precum Ludovic Orban, Anca Dragu, Dan Barna sau Nicuşor Dan, pe lângă oficialii FRF Răzvan Burleanu sau Mihai Stoichiţă.

Toți cei care au avut locuri la VIP au beneficiat de un protocol de lux. A fost amenajat un restaurant, în care toate oficialitățile au avut parte de mâncare și băutură la discreție.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și