Închide meniul

„I-ai mai cerut tricoul lui Ronaldo?” Răspunsul lui Robin Gosens după ce a fost umilit de Cristiano Ronaldo, în Italia

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2021, 8:25

Reclamă
„I-ai mai cerut tricoul lui Ronaldo? Răspunsul lui Robin Gosens după ce a fost umilit de Cristiano Ronaldo, în Italia

Profimediaimages

"I-ai mai cerut tricoul lui Ronaldo?" Răspunsul lui Robin Gosens după ce a fost umilit de starul portughez, în Italia

„Am încercat să dăm totul atât în atac, cât și în apărare. Sunt fericit că am câștigat meciul. Nu i-am mai cerut tricoul lui Cristiano Ronaldo. Am vrut să mă bucur de această victorie și de această seară”, a spus Gosens, citat de Football Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robin Gosens şi-a luat revanşa după ce a fost umilit de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este eroul unei întâmplări povestite de Robin Gosens în autobiografia sa. Fotbalistul german al Atalantei susţine că i-a cerut tricoul lui Ronaldo după un meci jucat între Atalanta şi Juventus, dar a fost uimit de aroganţa portughezului.

„După fluierul final, am mers la el şi nici măcar nu m-am bucurat de victorie, dar Ronaldo nu a acceptat. L-am întrebat: ‘Cristiano, pot să primesc tricoul tău?’. Nici măcar nu m-a privit. A zis doar: ‘Nu!’. Mă înroşisem, eram complet ruşinat. Am plecat, mă simţeam mic.

Cunoaşteţi acel sentiment când faci ceva ruşinos şi te uiţi în jurul tău să vezi dacă a mai observat cineva? Aşa m-am simţit eu atunci şi am încercat să ascund”, a dezvăluit Gosens, citat de goal.com.

Momentul a avut loc în sferturile Cupei Italiei din sezonul 2018-2019, atunci când Atalanta s-a impus clar, cu 3-0. Între timp, Atalanta a devenit o adevărată forţă în Serie A.

Reclamă

Portugalia – Germania 2-4 | Robin Gosens, gol şi assist

Portugalia, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 4-2 (2-1), de selecţionata Germaniei, într-un meci disputat la Munchen, în grupa F a Campionatului European. Lusitanii au condus cu 1-0, iar primele două goluri ale germanilor au fost marcate de portughezi în propria poartă.

Au marcat: Ronaldo ’15, Diogo Jota ’67 / Ruben Dias ’35 (autogol), Guerreiro ’39 (autogol), Havertz ’51, Gosens ’60.

Tot sâmbătă, în aceeaşi grupă, Ungaria a remizat cu Franţa, scorr 1-1. Ultima etapă a grupei F programează, miercuri, meciurile Germania – Ungaria şi Portugalia – Franţa.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul Grupei F

  • 1. Franţa – 4 puncte,
  • 2. Germania – 3 puncte,
  • 3. Portugalia – 3 puncte,
  • 4. Ungaria – un punct.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și