Închide meniul

Acuzaţii de rasism după Ungaria – Franţa! Ce au putut face ultraşii maghiari

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2021, 10:27

Acuzaţii de rasism după Ungaria – Franţa! Ce au putut face ultraşii maghiari

Profimadiaimages

Acuzaţii de rasism după Ungaria - Franţa! Ce au putut face ultraşii maghiari

Incidentul s-a repetat de mai multe ori, în prima repriză, în special când jucătorii francezi N’Golo Kanté şi Paul Pogba atingeau mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzaţii de rasism după Ungaria – Franţa!

Aceste sunete au fost imperceptibile pentru mulţi spectatori, având în vedere zgomotul asurzitor al celor 56.000 de fani prezenţi pe Puskas Arena, dar mai multe persoane, inclusiv fotografi, au raportat aceste incidente.

Reprezentativa Franţei a remizat, sâmbătă, scor 1-1, cu selecţionata Ungariei, într-un meci disputat pe Puskas Arena din Budapesta, în Grupa F a turneului final al Campionatului European.

Ungaria a condus prin golul marcat de Fiola ‘45+2. Francezii au egalat prin Griezmann ’66.

Dan Petrescu, impresionat de atmosfera de la Budapesta

Pe de altă parte, ultraşii maghiari au făcut spectacol în partidele cu Portugalia şi Franţa. Dan Petrescu ar dori ca finala Euro 2020 să se desfăşoare chiar la Budapesta, pe stadionul de peste 500 de milioane de euro al maghiarilor. Arena are o capacitate maximă de 67.000 de locuri.

Reclamă

„Toată lumea știe că țin cu Anglia, dar dacă se joacă finala în Ungaria nu îmi pare rău, au dovedit că merită acest lucru. Marco Rossi era secund când am jucat la Foggia, a învățat de la Zeman, a reușit și el, nu e ușor, sper că va continua la naționala Ungariei”, a declarat Dan Petrescu la Pro TV.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și