Închide meniul

Acuzaţii de rasism după Ungaria – Franţa! Ce au putut face ultraşii maghiari

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2021, 10:27

Acuzaţii de rasism după Ungaria – Franţa! Ce au putut face ultraşii maghiari

Profimadiaimages

Acuzaţii de rasism după Ungaria - Franţa! Ce au putut face ultraşii maghiari

  • Ungaria – Franţa 1-1
  • Probleme pentru organizatori

Incidentul s-a repetat de mai multe ori, în prima repriză, în special când jucătorii francezi N’Golo Kanté şi Paul Pogba atingeau mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzaţii de rasism după Ungaria – Franţa!

Aceste sunete au fost imperceptibile pentru mulţi spectatori, având în vedere zgomotul asurzitor al celor 56.000 de fani prezenţi pe Puskas Arena, dar mai multe persoane, inclusiv fotografi, au raportat aceste incidente.

Reprezentativa Franţei a remizat, sâmbătă, scor 1-1, cu selecţionata Ungariei, într-un meci disputat pe Puskas Arena din Budapesta, în Grupa F a turneului final al Campionatului European.

Ungaria a condus prin golul marcat de Fiola ‘45+2. Francezii au egalat prin Griezmann ’66.

Dan Petrescu, impresionat de atmosfera de la Budapesta

Pe de altă parte, ultraşii maghiari au făcut spectacol în partidele cu Portugalia şi Franţa. Dan Petrescu ar dori ca finala Euro 2020 să se desfăşoare chiar la Budapesta, pe stadionul de peste 500 de milioane de euro al maghiarilor. Arena are o capacitate maximă de 67.000 de locuri.

Reclamă

„Toată lumea știe că țin cu Anglia, dar dacă se joacă finala în Ungaria nu îmi pare rău, au dovedit că merită acest lucru. Marco Rossi era secund când am jucat la Foggia, a învățat de la Zeman, a reușit și el, nu e ușor, sper că va continua la naționala Ungariei”, a declarat Dan Petrescu la Pro TV.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid Vezi toate știrile
Pe același subiect
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat
Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu
Liga 1 • 15 apr., 12:03
„Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a "bursucului" în Liga 1. Detaliile contractului
Liga 1 • 15 apr., 0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 13:11
Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa
"Se implică Dan Petrescu?" Francisc Dican a dat răspunsul pe loc.
Liga 1 • 13 apr., 23:03
„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj