Închide meniul
Foto

EURO 2020 | Ovidiu Haţegan, două „victime” în două meciuri! Arbitrul român a arătat cartonaşul roşu în Italia – Ţara Galilor şi a scris istorie. Gareth Bale a protestat vehement!

Dragoș Vasile Publicat: 20 iunie 2021, 20:40

Reclamă
EURO 2020 | Ovidiu Haţegan, două „victime” în două meciuri! Arbitrul român a arătat cartonaşul roşu în Italia – Ţara Galilor şi a scris istorie. Gareth Bale a protestat vehement!

Profimedia

Ovidiu Haţegan, Italia - Ţara Galilor, Euro 2020

Ovidiu Haţegan a mai făcut o „victimă” la EURO 2020. După ce l-a eliminat pe Grzegorz Krychowiak în Polonia – Slovacia 1-2, arbitrul român a arătat din nou cartonaşul roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan a mai făcut o „victimă” la EURO 2020! „Centralul” român l-a eliminat pe Ethan Ampadu

Ethan Ampadu, fotbalistul lui Chelsea, a fost eliminat de Haţegan în minutul 55 al duelului dintre Italia şi Ţara Galilor. La scorul de 1-0 pentru „Squadra Azzurra”, fundaşul galez a faultat dur pe Federico Bernardeschi. Arbitrul român nu a stat pe gânduri şi l-a trimis la vestiare pe mijlocaşul de 20 de ani.

Oaspeţii, în frunte cu Gareth Bale, au protestat, însă decizia a rămas aceeaşi, după ce reluările i-au dat dreptate românului.

În urma acestei eliminări, Ampadu a devenit cel mai tânăr jucător din istoria EURO care vede cartonaşul roşu. Acesta are 20 de ani şi 279 de zile.

Reclamă

Ovidiu Hațegan a arătat primul roșu de la Euro 2020! Polonezul Krychowiak, „victima” arbitrului român

Meciul Polonia – Slovacia, din cadrul grupei E de la Euro 2020, a fost arbitrat de Ovidiu Hațegan. Românul a dictat prima eliminare a turneului.

Ovidiu Hațegan l-a eliminat pe polonezul Grzegorz Krychowiak, în minutul 46. Mijlocașul lui Lokomotiv Moscova a fost „pedepsit” pentru cumul de cartonașe galbene. La puțin timp după ce arbitrul român a rupt echilibrul meciului, Slovacia a marcat pentru 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Krychowiak a văzut primul galben în minutul 22 pentru ținere. Al doilea cartonaș l-a văzut pentru un fault dur la mijlocul terenului, în minutul 62. Deși și-a recunoscut greșeala, Hațegan nu l-a iertat și l-a eliminat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și