Închide meniul

Germania – Ungaria 2-2. Maghiarii, aproape de un rezultat istoric! „Ar fi fost de neimaginat. Din orice altă perspectivă, suntem printre cele mai bune echipe din lume”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2021, 10:10

Germania – Ungaria 2-2. Maghiarii, aproape de un rezultat istoric! „Ar fi fost de neimaginat. Din orice altă perspectivă, suntem printre cele mai bune echipe din lume

Profimediaimages

Germania - Ungaria 2-2. Maghiarii, aproape de un rezultat istoric

Vecinii noştri au ratat calificarea după ce au primit un gol în minutul 84, marcat de Leon Goretzka. Selecţionerul Marco Rossi se declară mândru de echipa lui, care a fost la câteva minute de o calificare istorică în optimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania – Ungaria 2-2. Maghiarii, aproape de un rezultat istoric!

„Am fost foarte aproape de o calificare care nu ar fi fost doar istorică, ar fi fost incredibilă, aproape de neimaginat. Dar, din păcate, chiar şi în cele mai frumoase basme pot exista finaluri mai puţin fericite şi aşa a fost în seara asta.

Acestea fiind spuse, sunt foarte mândru de jucătorii mei. Ştiu că dintr-o perspectivă tehnică nu suntem una dintre cele mai bune echipe din lume, dar din orice altă perspectivă suntem. Tactic, modul în care ne ajutăm reciproc, luptăm şi dovedim sacrificiu mă fac foarte mândru că antrenez această echipă.

Suntem dezamăgiţi, am fost foarte aproape, dar am felicitat toată echipa şi le-am spus să ţină capul sus, pentru că peste două luni se reiau calificările la Cupa Mondială. Aş provoca pe oricine să spună că jucând împotriva acestor echipe ar fi putut crede că putem obţine vreun punct.

Dar am obţinut două puncte, am remizat împotriva Franţei şi, aici, împotriva Germaniei. Cred că acestea vor intra în istoria recentă a fotbalului maghiar”, a spus Rossi, la conferinţa de presă.

Reclamă

Germania a obţinut o calificare chinuită în optimile de finală ale Euro-2020, după ce a remizat, miercuri, acasă, scor 2-2, cu Ungaria, în ultima etapă a Grupei F. În celălalt meci al grupei, disputat la Budapesta, Portugalia – Franţa, s-a înregistrat acelaşi scor, 2-2.

Germania va juca un meci de foc în optimi, cu Anglia, la Londra, dar şi Portugalia va avea o partidă grea, cu Belgia, la Sevilla.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și