Închide meniul

Euro 2020 | Germania – Ungaria 2-2 și Portugalia – Franța 2-2. Final dramatic în „grupa morții”! Nemţii au evitat, in extremis, o umilinţă istorică

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 iunie 2021, 23:59

Euro 2020 | Germania – Ungaria 2-2 și Portugalia – Franța 2-2. Final dramatic în „grupa morții! Nemţii au evitat, in extremis, o umilinţă istorică

Profimedia

Germania - Ungaria

Clasamentul final în grupa F

  • 1. Franța 5 puncte
  • 2. Germania 4 puncte
  • 3. Portugalia 4 puncte
  • 4. Ungaria 2 puncte
Clasamentul final al grupei F
Profimedia

Franța – Elveția, duel din optimile de finală, va fi ultimul meci de la Euro 2020 care se va juca la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Euro 2020 | Germania – Ungaria 2-2 și Portugalia – Franța 2-2

Update: GOOOL Germania! Leon Goretzka a marcat cu un șut violent de la marginea careului și o menține pe Germania în calculele calificării.

Update: GOOOL Ungaria! Andras Schafer o readuce pe Ungaria în avantaj. La aceste scoruri, Germania este eliminată.

Update: GOOL Germania! Kai Havertz a adus egalarea pentru Germania și o readuce pe Germania în calculele calculele calificării.

Update: GOOOL Portugalia! Cristiano Ronaldo a înscris din penalty și îi menține pe portughezi în calculele calificării.

Reclamă

Update: Ocazie uriașă pentru Ungaria! Sallai a trimis în bară dintr-o lovitură liberă.

Update: GOOOL Franța! Karim Benzema a înscris al doilea gol de la revenirea la echipa națională.

Update: GOOOL Franța! Benzema a marcat dintr-un penalty scos de Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

Update: GOOOL Portugalia! Cristiano Ronaldo a înscris din penalty după un faul criminal al lui Hugo Lloris asupra lui Danilo Pereira.

Update: Ocazii uriașe la poarta Ungariei! Hummels a șutat în bară, după care, la numai câteva secunde, Ginter n-a reușit să-l învingă pe Gulacsi din numai câțiva metri.

Update: GOOOL Ungaria! Adam Szalai a marcat cu o lovitură de cap imparabilă.

Update: Au început cele două partide! Germania Ungaria se joacă la Munchen, în timp ce Portugalia – Franța are loc la Budapesta.

Știrea inițială

Franța este singura echipă din grupa F calificată matematic în optimi. Campioana mondială va termina grupa pe primul loc dacă o învinge pe Portugalia. Les Bleus câștigă grupa chiar și cu o remiză împotriva lusitanilor, cu condiția ca Germania să nu bată pe Ungaria.

Germania are nevoie de o remiză împotriva Ungariei. În cazul în care elevii lui Low pierd împotriva maghiarilor, iar Portugalia scoate o remiză cu Franța, Germania este OUT.

Reclamă

Portugalia are și ea nevoie de o remiză. Campioana en-titre poate fi eliminată doar dacă pierde în fața Franței, iar Ungaria o bate pe Germania.

În ceea ce o privește pe Ungaria, maghiarii au doar varianta victoriei. Ungurii termină pe locul al doilea dacă o bat pe Germania și Portugalia pierde cu Franța. Ungaria se califică și de pe locul al treilea cu o victorie împotriva Germaniei și un egal între Franța și Portugalia.

Clasamentul grupei F

Germania – Ungaria, echipele de start

Germania (3-4-2-1): Neuer – Ginter, Hummels, Rudiger – Kimmich, Gundogan, Kroos, Gosens – Havertz, Sane – Gnabry
Selecționer: Joachim Low

Ungaria (3-1-4-2): Gulacsi – Nego, Botka, Orban, At. Szalai, Fiola – Kleinheisler, Nagy, Schafer – Ad. Szalai, Sallai
Selecționer: Marco Rossi

Portugalia – Franța, echipele de start

Portugalia (4-3-3): Rui Patricio – Nelson Semedo, Ruben Dias, Pepe, Guerreiro – Joao Moutinho, Danilo, Renato Sanches – Bernardo Silva, Ronaldo, Diogo Jota
Selecționer: Fernando Santos

Franța (4-3-1-2): Lloris – Kounde, Varane, Kimpembe, Hernandez – Pogba, Kante – Tolisso, Griezmann, Mbappe – Benzema
Selecționer: Didier Deschamps

Până acum, în optimi s-au calificat 13 echipe: Italia, Țara Galilor, Elveția, Belgia, Danemarca, Olanda, Austria, Cehia, Anglia, Suedia, Franța, Croația și Spania

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și