Închide meniul
Foto

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, momente inedite alături de Kylian Mbappe și Karim Benzema! Imagini memorabile după Franța – Portugalia 2-2

Alexandru Ivan Publicat: 24 iunie 2021, 10:43

Reclamă
EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, momente inedite alături de Kylian Mbappe și Karim Benzema! Imagini memorabile după Franța – Portugalia 2-2

Profimedia

Ronaldo, Benzema și Mbappe, momente inedite

Ronaldo, Mbappe și Benzema au oferit imagini memorabile după Franța – Portugalia 2-2. Vedeta portughezilor și-a reîntâlnit fostul coechipier de la Real Madrid, alături de care a făcut schimb de tricouri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe tunelul dinspre vestiar, Ronaldo a fost surprins în hohote de râs alături de Kylian Mbappe. Imaginea postată pe contul oficial de Twitter al EURO 2020 a strâns aproape 60.000 de aprecieri și peste 7.000 de distribuiri.

Ronaldo, Mbappe și Benzema, imagini memorabile după Franța – Portugalia 2-2

Ronaldo și Benzema au reușit să înscrie în derby-ul dintre Franța și Portugalia. Vedeta portughezilor chiar a făcut „dubla”, din două lovituri de pedeapsă. Mbappe nu a înscris, dar a scos un penalty.

Reclamă

După 2-2 între Franța și Portugalia, ambele echipe și-au obținut biletele pentru optimile de finală. Din grupa F s-a mai calificat și Germania, deși nemții au fost la un pas de o rușine în fața Ungariei.

Cristiano Ronaldo i-a arătat lui Benzema unde să joace mingea

Totul s-a petrecut în minutele de prelungire ale meciului, la scorul de 2-2. Ambele echipe erau calificate la acel rezultat, astfel că Ronaldo s-a asigurat că tabela de marcaj va rămâne neschimbată.

Franța se afla în atac, iar Karim Benzema era purtător de balon. Atacantul lui Real Madrid căuta o soluție de transmitere a balonului când Ronaldo, îndreptat cu fața către Benzema, i-a indicat să paseze în spate, la fundașii centrali.  Vârful francezilor s-a conformat și i-a pasat lui Raphael Varane.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema este jucătorul alături de care Cristiano Ronaldo a jucat cele mai multe partide (342). Aceștia au combinat la 76 de goluri înscrise pentru madrileni. Ambii au fost transferați de Florentino Perez în vara lui 2009, însă drumurile lor s-au despărțit în 2018, când Ronaldo a semnat cu Juventus.

 

 

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu, la pământ într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Vezi toate știrile
Citește și